В междучасие в училищния коридор е възникнало пререкание между момиче

...
В междучасие в училищния коридор е възникнало пререкание между момиче
Коментари Харесай

Нови подробности за дядото, нахлул с брадва в столично школо

В междучасие в учебния кулоар е зародило спречкване сред момиче и момче, възпитаници от спортното учебно заведение „ Ген. Владимир Стойчев " в София. Установено е, че момичето е ударено. Вследствие на случилото се родственици на ученичката са пробвали да се саморазправят с момчето. Дядото на момичето е носил скрита секира.

Персоналът на учебното заведение е реагирал извънредно съответно и навреме заместващата шефа е лишила брадвата. Незабавно са сигнализирани органите на реда, които са взели ограничения. Учебният развой продължава обикновено. По проблема са ангажирани всички виновни институции, чиито екипи подхващат нужните ограничения. С учениците и с учителите ще работят психолози, оповестяват от пресцентъра на Министерство на младежта и спорта.

 

Няма съществено потърпевши при спора. На място в учебното заведение още преди обяд дойдоха заместник-министрите на младежта и спорта - проф. Даниела Дашева и Иво Кацаров, ръководителят и основният секретар на Държавната организация за протекция на детето – Теодора Иванова и Камелия Николова.

По отношение на момчето е открито, че има и други прегрешения и още преди момента на днешния случай е в очакване на пренасяне в друго образователно заведение, написа 24 часа.

Екипът на Министерството на младежта и спорта удостоверява готовността си да продължи да спомага на всички институции в условия на цялостна бистрота, като ще продължи да обезпечава и достъп на медиите до информация, както и до момента.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР