В медийното пространство плъзна информацията за физически сблъсък между независимия

...
В медийното пространство плъзна информацията за физически сблъсък между независимия
Коментари Харесай

Радостин Василев след спречкването с Искрен Митев: Не съм го удрял, леко му разроших перчема като платно на корабна мачта

В медийното пространство плъзна информацията за физически конфликт сред самостоятелния народен представител Радостин Василев и народния представител от ПП-ДБ Искрен Митев. Поради тази причина Василев реши да опише преди публицистите какво тъкмо се е случило сред двамата сътрудници, които до преди известно време бяха в една парламентарна група.

Радостин Василев изискал да получи втори въпрос към премиера Николай Денков по време на блиц контрола в Народно събрание. Такъв обаче му бил отхвърлен, защото самостоятелен народен представител има право единствено на един. " Искрен Митев се провикна, че предатели имат право единствено на един въпрос. На този човек никой не му обръща внимание. Той е свързван в Народно събрание единствено с нелепости ", изясни той.

Историята продължава по този начин: Когато Василев отивал към тоалетната, зад председателското място, Митев го блъснал с рамо. " Наложи се леко да му разроша перчема. Това е обвързвано и с днешния празник на мъжествеността - той сподели своята неустрашимост и си потегли. Квесторите го изгониха, тъй като няма потребност от персонални борба и обиди ", изясни той без да конкретизира по какъв начин тъкмо е разрошил перчема на съперника си, сподели единствено " леко като платно на корабна мачта, само че не сме го удряли, не е обичай ", бе безапелационен самостоятелният народен представител.

" Честит Петльов ден на всички, очевидно Искрен Митев през днешния ден чества изключително интензивно, той е едно от най-известните петлета в Народно събрание ", продължи той.

" Той народът ще ги бие скоро, няма потребност Радостин Василев да бие. Не желая да споделям с него, той по всевъзможен метод си търси изява ", разяснява той. Според него Митев " има душевен отклонения най-вероятно ".

" Когато потегля на физическа разпра с мен, би трябвало да е подготвен, че перчемът му се вее много нападателно в коридорите. Тази нагла политическа сган, на която е представител  от Политическа партия е оповестила война на българския народ и в случай че мога ще го набил персонално в случай че реша, само че не желая - не това е методът. Но народът ще ги бие - те са извънредно нагли ", счита Василев.

" Тези хора би трябвало единствено на консултативни прегледи в психиатрията да вървят, не и в национални малките екрани. Аз за 2 година не съм схванал такива като него от какво схващат. Няма никаква експертиза ", съобщи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР