В Медицинския факултет на Университета на Пенсилвания Дрю Вайсман и

...
В Медицинския факултет на Университета на Пенсилвания Дрю Вайсман и
Коментари Харесай

Чудотворците на иРНК

В Медицинския факултет на Университета на Пенсилвания Дрю Вайсман и Каталин Карико (известна като Кати) се срещат инцидентно на копирна машина през 1998 година И макар че той безспорно беше спокоен човек, който се придържаше към себе си, те започнаха да приказват. „ И двамата преписвахме доста публикации, с цел да ги четем “, сподели той.

Той беше имунолог, учещ кафези, които се приспособяват, с цел да провокират имунен отговор против болести; тя беше биохимик, работещ с осведомителна РНК (известна като иРНК), молекулата, която учи клетките по какъв начин да създават протеини. „ Учихме се един от различен “, сподели Карико.

„ Шегувам се, че е като рекламата на Рийз, където шоколадът и фъстъченото масло се събират и вършат ново наслаждение “, сподели Вайсман.

Как mRNA технологията трансформира лекуването с ваксини („ Sunday Morning “) Ново изследване открива, че mRNA имунизацията оказва помощ в борбата против меланома. Ваксината на Moderna-Merck понижава на половина възможностите за повторна поява на рак на кожата, открива изследване...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР