В медиите се появи информация, че в близко бъдеще ще

...
В медиите се появи информация, че в близко бъдеще ще
Коментари Харесай

ЧВК Вагнер готви изявление след катастрофата на самолета на Пригожин

В медиите се появи информация, че в близко бъдеще ще се организира съвет на командирите на групата Вагнер. На него ще се вземат решения за по-нататъшните дейности на " вагнеровците ", след резултатите ще бъде направено групово изказване.

Според канала TG Readovka, след известията, че в Тверска област се е разрушил аероплан, на който са летели създателят на ЧВК Евгений Пригожин и ръководителят на Вагнер Дмитрий Уткин, проектът, възложен във Вагнер за подобен случай, стартира да работи.

Каналът оповестява, че и Пригожин, и Уткин непрекъснато са били на напред във времето, тъй че при положение на тяхната гибел е създаден специфичен механизъм, който ще се започва автоматизирано.

„ Ако гибелта на предприемач или пълководец на групата Вагнер бъде доказана, тогава логаритъмът ще бъде стартиран неотложно “, казват авторите.

Какви дейности ще бъдат подхванати от командирите на групи по „ логаритъма ”, не се показва. Източникът на канала споделя, че гибелта на управлението " във всеки случай е неприятна вест ".

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР