В материалния свят, в който живеем, парите заемат главна роля.

...
В материалния свят, в който живеем, парите заемат главна роля.
Коментари Харесай

4 факта за парите, които дори не осъзнаваме

В материалния свят, в който живеем, парите заемат основна роля. Но става известно, че не сме осведомени с най-големите им секрети. Това важи даже за най-богатите и сполучливи хора. Ето кои са 4-те най-големи секрети на парите:
1. Парите в никакъв случай не идват сами
Колкото и да ви коства, че някои хора имат пари без да вършат безусловно нищо, това не е по този начин.  Някой постоянно заплаща за нещо. Парите може да дойдат при вас от работодателя ви за свършената работа. Или от наемателя за използването на вашия апартамент. Или може би от страната под формата на компенсации за безработица. Но в никакъв случай не идват сами. Спрете да живеете с убеждението, че може да получите пари без вършиме нищо. То е най-голямата спънка по пътя към финансовото благоденствие. 
Вмести това запомнете, че има 2 метода за замогване. Първият е да извършите или да създадете нещо доста скъпо за дребен брой хора, които могат да платят неговата стойност. Вторият е да създадете доста дребни полезности за доста хора.
2. Никой не се нуждае от пари
Вероятно към този момент сте си споделили, че това не е по този начин. Ако към момента се съмнявате  в смисъла на това изказване, направете умствен опит. Представете си, че се намирате на изцяло ненаселен остров с куфари, цялостни с пари. И това е всичко. Докога ще се смятате за благополучен човек в тази обстановка? Със сигурност няма да е за дълъг интервал от време.
Парите имат стойност единствено в контакт с други хора. И това значи, че те не са значими сами по себе си. Важното е какво се случва в връзките ни с другите, с помощта на тях.
Парите ще подсигуряват вашата сигурност. Благодарение на тях можете да спечелите благосклонността и уважението на близките. Всеки от нас неизбежно влиза в контакт с непознати и в тази ситуация контролираме връзките си с тях посредством пари.
Заключението е просто - изградете близки връзки с хората, които обичате. И тогава ще получите гратис множеството от това, от което се нуждаете. Наличието на фамилиарност в живота ви ще ви накара да преосмислите стремежите си за създаване на сходни връзки в бизнеса.
 Това са зодиите, които харчат най-вече пари Това са зодиите, които харчат най-вече пари
Няколко зодии нямат мярка в харченето на пари и пазарят на воля. Астролозите разкриха кои са те. Представяме ви топ 4 на зодиите, кои...
3. Парите не са единствено пари
Съгласни ли сте, че неналичието на пари може да направи съвсем всеки трагичен? Да го лиши от самочувствие и от насладите в живота? Голяма част от вас сигурно ще отговорят на този въпрос с " Да ". Но истината е, че неналичието на пари не може да никой трагичен, несъмнено, в случай че той е душевен здрав.
Какво тогава се случва с човек, който дълго време няма пари? Отчаяние, яд, беззащитност, незаинтересованост, позор - това са усеща, които хората с финансови проблеми изпитват.
Парите не са единствено пари. Те са знак на възможността за предоставяне и въздействие. И по тази причина човек, който няма пари, постоянно се възприема като некадърен да дава, да обича и да притегля. Това е, което го прави трагичен.
Когато хората мечтаят да завоюват доста пари, те постоянно чакат благосъстоянието да усъвършенства имиджа им и да увеличи самочувствието им. Но вярно ли е да разсъждават по този метод? Не е ли правилно и противоположното - човек няма пари, тъй като е лишен от способността да дава.
 Финансов хороскоп за март 2021 година Финансов хороскоп за март 2021 година
Парите в действителност играят значима роля за щастието, по тази причина астролозите ви поучават да прочетете препоръките за всеки от зодиакалните знаци за м...
Това значи, че не е вярно да гоните единствено финансовите си цели, а е по-добре да се концентрирайте върху развиването на качествата, които ви карат да се чувствате приключени като персона. И парите ще дойдат по-късно.
4. Пари и благополучие
Мислите ли, че животът ви ще се усъвършенства, единствено в случай че имате повече пари? Но в случай че парите се свързваха само с позитивни промени за един човек, това би го стимулирало толкоз мощно, че той от дълго време би постигнал задачата си.
Всичко в нашия свят е взаимосвързано. Дори най-незначителните промени в една от областите неизбежно водят до промени в другата. И по-често - не в една, а в няколко други сфери от живота.
Парите не са изключение. Всяко усъвършенстване в благосъстоянието, може да ни промени толкоз доста. В случая тази смяна е огромен стрес и не би довела до нищо положително.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР