В Манчестър Юнайтед взеха решение да не обжалват червения картон

...
В Манчестър Юнайтед взеха решение да не обжалват червения картон
Коментари Харесай

Страхът в Манчестър Юнайтед надделя

В Манчестър Юнайтед взеха решение да не апелират аления картон на Пол Погба от миналия дуел против Арсенал. Така френският национал ще изтърпи наказване от три срещи.

От “Олд Трафорд” обмисляха да желаят преразглеждане на проблема, само че ясно са се уплашили от опцията глобата на халфа да бъде увеличена.

В лагера на Юнайтед са на мнение, че единоборството е било 50-50, а ексцентричният опит на Ектор Белерин да блокира топката е довел случайно до настъпването на Погба. Решението обаче е много внимателно, защото в случай че от ФА вероятно не бяха почели жалбата, то постоянно срещана на процедура в тези случай е глобата да бъде увеличена с една спомагателна среща.
OFFICIAL: Manchester United will not appeal Paul Pogba's red card v Arsenal. He will now serve a 3 match ban and miss the Manchester derby. pic.twitter.com/FI47dgGJ3u
— Collince Ojika (@collinceojika) December 4, 2017

Освен това, откакто основният рефер Андре Маринър сподели аления картон на Погба, на излизане от терена играчът стартира да приветства саркастично решението на съдията. Това също можеше да навлече спомагателни проблеми на халфа. Премиър лийг 15 кръг, събота 2 декември  Арсенал 1:3краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР