В Малага са готови за предстоящото в събота домакинство на

...
В Малага са готови за предстоящото в събота домакинство на
Коментари Харесай

Малага продаде всички билети за Барселона

В Малага са подготвени за идното в събота домакинство на Барселона. Очаква се над 30 000 фенове да изпълнят трибуните на “Ла Росаледа” за срещата сред последния и първия в класирането на Ла Лига, а от клуба към този момент оповестиха, че всички билети за срещата са разпродадени.

Разликата сред двата тима е цели 56 точки - Барса е на върха с 69 след 27 мача, до момента в който Малага е на дъното с едвам 13 извоювани пункта и единствено три победи в 27 дуела. Домакините нямат победа от 10 декември 2017 година насам, а последната им точка пристигна на 27 януари тази година (0:0 против Жирона). В последните си шест мача за състезание “лос бокеронес” имат шест загуби.

TAQUILLAS| NO HAY BILLETES ¡Entradas agotadas para el #MálagaBarça del sábado! #Llenazo #VamosMálaga pic.twitter.com/pHBZtpaXNF
— Málaga CF (@MalagaCF) March 8, 2018
Последното посещение на Барселона на този стадион приключи с проваляне - на 8 април предходната година Малага шамароса “лос кулес” с голове на Сандро Рамирес и Джони, с цел да победи с 2:0, като по този начин удари съществено рамо на Реал Мадрид по пътя към купата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР