В Македония няма кореспондент на нито една българска медия от

...
В Македония няма кореспондент на нито една българска медия от
Коментари Харесай

В Македония няма кореспонденти на български медии от 2011 г

В Македония няма сътрудник на нито една българска медия от 2011 година макар изказванията, че е от първокачествен интерес за България. Това разяснява дългогодишният сътрудник Костадин Филипов на ХІV-та среща на българските медии в Скопие.
Представители на над 50 български медии от повече от 25 страни дискутираха другите лица на патриотизма, на ХІV-та среща на българските медии в Скопие, предава Българска телеграфна агенция.

В Македония няма нито едно издание на български език или издавано от българи, отбелязва още Костадин Филипов и на процедура очерта по какъв начин един национализъм може да бъде неопределен. Филипов уточни, че не може да се откри македонски оператор, който да предлага в пакета си българска телевизия.

Колегата му Владимир Перев сподели, че е последният помощник на българска медия от Македония. Тук още не е завършила Втората международна война, ние още се борим против българския фашистки окупатор, означи шеговито той. В същото време Перев уточни, че сръбската алтернатива за бъдещето на Македония се постанова посредством медиите.

Иван Николов (Босилеград, Сърбия) разяснява, че безусловната поддръжка на България за участието на Сърбия, като че ли казусът със Западните околности не съществува, е усложнило още повече ситуацията на българското малцинство там. По думите му през днешния ден се приказва за прекрояване на границите, за делба на Косово, а не за правата на малцинствата. Западните околности се трансфораха в ничия територия, върху която няма никакви правила и закони, уточни Николов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР