В мача между Ливърпул“ и Манчестър Сити“ ще прехвърчат искри,

...
В мача между Ливърпул“ и Манчестър Сити“ ще прехвърчат искри,
Коментари Харесай

Клоп: Можем да отстраним Манчестър Сити“, но ще е трудно

В мача сред „ Ливърпул “ и „ Манчестър Сити “ ще прехвърчат искри, съобщи мениджърът на „ алените “ Юрген Клоп за първата среща от четвъртфиналите в Шампионската лига по футбол в сряда.

Германецът предложи на всеки безпристрастен почитател да гледа срещата на „ Анфийлд “, тъй като атмосферата и играта на двата тима подготвят за приемане на една от безконечните класики на шампионата.

" Ако имаше доста мачове от Шампионската лига в сряда, аз бих гледал тъкмо този. Ще има тактическо надиграване, само че ще има и доста пристрастености, а това е нещо позитивно. Освен това, срещата е на нашия стадион, където атмосферата е прелестна ", сподели мениджърът на мърсисайдците.

„ Ливърпул “ загуби с 0:5 против „ Манчестър Сити “ като посетител при започване на сезона, само че завоюва с 4:3 вкъщи в шампионата.

" Дали мислехме, че е допустимо да загубим с 0:5? Не. Дали мислехме, че ще спечелим по-късно с 4:3? Не. Но дали считаме, че имаме късмет да отстраним Сити? Да. Те обаче остават любимци в тази среща. За нас първоначално е значимо да приключим мача с всичките ни 11 футболисти на терена и след това ще мислим за повече. Знам, че е мъчно ", добави Клоп.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР