В мач от предпоследния 5-и кръг в група А на

...
В мач от предпоследния 5-и кръг в група А на
Коментари Харесай

Витоша няма да щади аутсайдера Верея

В мач от предпоследния 5-и кръг в група " А " на втората осмица Витоша (Бистрица) ще посрещне тоталния новобранец в родния хайлайф Верея. Срещата е без значение за крайното класиране, където " тигрите ", са трети и не могат да се придвижат по-напред. Разликата сред тях и Верея е цели 25 точки, което приказва единствено по себе си. През сезона Витоша към този момент записа три победи против този противник и в нито един от дуелите не позволи гол. Това ще бъде задачата на възпитаниците на Росен Кирилов и през днешния ден.

Домакините ще са окуражени да реализират безапелационен триумф, с цел да се реваншират за тежкото проваляне с 2:5 от Ботев (Враца). Очаква се в предни позиции да запонче Стефн Христов, а най-близо до него да играе ветеранът Емил Гъргоров. Мача пропущат Георги Купено, Михаил Милчев и Ивайло Лазаров, които са осъдени. Аут поради травма е Радко Мутафчийски.

Верея още веднъж ще бъде в състав, в който доста от имената не приказват безусловно нищо на футболната общност. Старши треньорът Иван Вутов няма проблеми с контузени и осъдени, само че капацитетът на неговия тим е подобен, че два ли ще успее да се опълчи на Витоша.

Верея няма нито една победа от началото сезона. Заралии изгубиха и 4-те си мача във втората осмица, а головата им разлика в тях е 0:13.

ППЛ - 31-и кръг:

ВИТОША (БИСТРИЦА) - ВЕРЕЯ

Вероятни сформира:

ВИТОША (4-2-3-1): Х. Василев; Цанков, Бонев, Попев, Гочев; Котев, Кочилов; Вълчанов, Гъргоров, Садула; С. Христов
Старши треньор: Р. Кирилов
ВЕРЕЯ (4-4-2): Кацарев; Весков, И. Иванов, Г. Желязков, Курупис; Василиевич, Ризванович, Маламов, С. Колев; В. Желязков, Станчев
Старши треньор: И. Вутов

СЪДИЯ: Владимир Вълков
СТАДИОН: " Витоша "
НАЧАЛО: 17:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
ГЛЕДАЙТЕ ТУК Първа лига 5 кръг, четвъртък 25 април  Витоша (Бистрица) 17:30предстои  Верея
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР