В мач от 33-ия кръг Фиорентина и Ювентус завършиха 1:1.

...
В мач от 33-ия кръг Фиорентина и Ювентус завършиха 1:1.
Коментари Харесай

Фиорентина изкова точка срещу Ювентус

В мач от 33-ия кръг Фиорентина и Ювентус приключиха 1:1. Влахович откри от дузпа в 29-ата минута на срещата за Фиорентина, а Мората възвърне равенството с отличен удар в 46-ата минута. След това тъждество Юве е на 3-ото място с актив от 66 точки, а Фиорентина е на 14-ото с 34.

В 13-ата минута домакините проведоха добра офанзива, откакто Рибери откри добре Влахович, само че той не съумя да преодолее вратарят на гостите. Шест минути по-късно Миленкович получи отличен пас, само че ударът му не затрудни вратарят на Юве.

Фиорентина нацели гредата зад вратата на Шчесни, откакто Пулгар стреля добре, само че не съумя да вкара. Минута по-късно Влахович падна в наказателното поле, търсейки дузпа, само че съдията остави играта да продължи. В 27-ата минута Рабио игра с ръка в наказателното поле на Юве, а обстановката беше прегледана и с ВАР, с цел да се стигне до дузпа в интерес на "виолетовите ". Зад топката застана Душан Влахович и откри резултата.

Отново Влахович имаше чудесна опция да означи, само че топката не откри задачата в 36-ата минута на дуела. Най-добрата офанзива за гостите през първата част пристигна в 43-ата минута, когато Бентанкур пусна отличен пас към Рамзи, само че той не откри задачата.

В първата минута след подновяването на играта през втората част, Мората си откри място да стреля и с отличен удар възвърне равенството за 1:1. Фиорентина сътвори две рискове пред вратата на Юве в границите на две минути в 53-ата и 54-ата минута. При първата с дружни старания гостите се оправиха с нея, а при втората ударът на Полгар беше избавен от Шчесни.

Кристиано Роналдо направи отличен самостоятелен пробив в 60-ата минута, само че по този начин и не съумя да се разпише. Малко по-късно Кулушевски насочи изстрел, само че още веднъж нямаше гол за гостите. В 84-ата минута още веднъж Роналдо остана под топката при центриране отдясно по офанзивата на Юве.

До края на дуела двата отбора не означиха попадения и резултатът се резервира - 1:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР