В Люцерн футболистите на Ясен Петров не оказаха никаква съпротива

...
В Люцерн футболистите на Ясен Петров не оказаха никаква съпротива
Коментари Харесай

Швейцария ни попиля с 4:0 в последния мач за световното, Ясен Петров не знае на кой свят е

В Люцерн футболистите на Ясен Петров не оказаха никаква опозиция Шакири и компания, бяха като спаринг сътрудник на въодушевен и несклоняем противник.

Победата беше наложителна за швейцарците, тъй като точно тя ги изпрати непосредствено на международното състезание в Катар, откакто по същото време Италия направи 0:0 със Северна Ирландия. По този метод Швейцария завоюва групата с 18 точки, с две повече от Скуадрата, която отива да се бори на бараж.

Ноа Окафор, Рубен Варгас и Седрик Итен бяха точни за Швейцария сред 48-ата и 72-ата минута. Четвъртият гол вкара Ремо Фройлер в добавеното време. Освен четирите попадения домакините удариха две греди, а други два гола бяха анулирани поради засади. Българският вратар Иван Караджов се постара загубата да е единствено с четири гола...

След края на мача националният селекционер Ясен Петров не можа да даде никакво свястно пояснение за тоталния неуспех на тима. Успя единствено да каже, че той поема виновността и няма да каже неприятна дума за футболистите.

В коментарното студио на Българска национална телевизия се дадоха образци с превъзходната и историческа победа на Сърбия над Португалия в Лисабон, която изпрати сърбите непосредствено на международното.

Бараж пък ще играят националите на Северна Македония.

Хърватска преди ден играна живот и гибел, както се споделя, против Русия, победи и също се класира за финалите в Катар.

На този декор българските национали в действителност са джуджета, дружно със своя треньор-джудже и председател$джудже на БФС...

Докато футбола се командва от Боби Михайлов ще е по този начин, - последваха гневни мнения в мрежата.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР