В любовта всички сме различни. Всяка любовна връзка е различна.

...
В любовта всички сме различни. Всяка любовна връзка е различна.
Коментари Харесай

Ето 5 знака, че сте пристрастени към партньора си

В любовта всички сме разнообразни. Всяка любовна връзка е друга. Има редица фактори, които оказват въздействие върху нашето държание във взаимоотношенията и изборите за сътрудник, които вършим. Травми в детството, държанието на родителите ни, са единствено част от тях. Любовната взаимозависимост е нещо, което доста съществено може да ни попречи да имаме постоянна връзка и да сме щастливи. В какво се показва тя?

Притеснявате се, че сътрудникът ви ще ви напусне
Това е първият симптом, който подсказва, че сте подвластни от вашата връзка и непознатата обич, с цел да бъдете задоволени и щастливи от живота. Страх, сътрудникът ви да не приключи взаимоотношенията, изглеждате доста несигурни и нуждаещи се, като в това време в никакъв случай нямате цялостно доверие на половинката си.

Избягвате прочувствената фамилиарност
Според доктор Беки Уитстоун, която се занимава с любовни и фамилни лечения, любовната взаимозависимост може да се прояви като фикс идея или отбягване. Според експерта, до момента в който външното държание на избягващия ги кара да наподобяват изолирани и незаинтересувани към връзката, те са също толкоз пристрастени към любовта. Те имат голяма потребност от непосредственост и фамилиарност, само че страхът да не бъдат изоставени от своя сътрудник, способства за объркващото им държание.

Не можете да спрете да мислите за другия човек
Това е доста друго от влюбването, което още веднъж ни кара постоянно да мислим за индивида, към който изпитваме тези страсти. Обсебващото държание може да стане рисково за индивида, който изпитва тези отрицателни страсти. Той е мощно уплашен, постоянно демонстрира фикс идея за надзор, ревнивост. Пречи освен на себе си, само че вреди и на половинката си.

Вашият сътрудник е единственото нещо, което ви кара да се чувствате добре в живота
Когато някой е привързан към любовта и половинката си, цялото му самочувствие, чувство за благополучие, мотивация в живота се гради на един човек – неговият сътрудник. Взаимнозависимите връзки пораждат, когато един човек не е в положение да бъде самодостатъчен, който не се грижи добре за себе си и става отчасти или напълно подвластен от колегата си.

Имате възприятието, че вашият сътрудник е единственото нещо, за което си коства да живеете
Абсолютен симптом на любовно пристрастяване. Това значи, че възможна разлъка ви се коства невъзможна, даже и да се намирате в токсична за вас връзка. Човек може да знае, че сътрудникът му е неприятен за него, само че да не може да си тръгне от него, споделя Уитстоун. Желанието за безусловната обич на колегата им е толкоз огромно, че мисълта за изолираност от него, кара захласнатата персона да не вижда смисъл да живее.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР