В любовта всеки ден се случват интересни неща, които могат

...
В любовта всеки ден се случват интересни неща, които могат
Коментари Харесай

Любовно късметче за деня, 28 октомври

В любовта всеки ден се случват забавни неща, които могат да преобърнат живота ни и да ни накарат да се почувстваме щастливи и доста специфични. 28 октомври е подобен ден и доста от нас ни чакат хубави случки, свързани с любовта.
Ако желаете да видите любовното си късметче за 28 октомври, просто си намислете число от 1 до 21 и вижте какво късметче се крие за деня!
1. Ще получите непредвидена покана за среща от човек, който е просто ваш другар или сътрудник. Дали да не опитате да видите какво ще се получи?
2. Много прекрасен подарък, за който от дълго време мечтаете – това е вашият шанс за деня. От кого ли ще го получите?
3. Много приветлив СМС ще ви накара да се усмихнете до уши на работното ви място. Какво ли желае да ви каже този човек...
4. Човек от предишното, с който сте имали специфична връзка, ще ви се обади през днешния ден.
5. Няма да повярвате, само че вашият шанс за деня е ново и вълнуващо запознанство, което ще прерасне в същински специфична връзка.
6. Една целувка няма да ви дава мира и няма да можете да заспите от неспокойствие в края на деня. Какво по-хубаво любовно късметче от това?
 Късметче за деня, 28 октомври Късметче за деня, 28 октомври
Краят на октомври ни е подготвил от ден на ден изненади и всеки ден ще се случват забавни събития в живота ни. Всички желаеме да знаем ко...
7. Ще ви посрещнат вкъщи с доста специфична изненада – вино, свещи, специфична вечеря и страховит свършек на вечерта.
8. Довечера ви чака вълнуващо предложение за брак! Готови ли сте да кажете „ ДА “?
9. Вярвайте в чудесата, тъй като през днешния ден ще ви се случи едно любовно знамение, за което няма да издаваме доста... единствено почакайте и ще видите.
10. Не отхвърляйте предложения за излизания и общи събирания, тъй като на едно от тях ще срещнете любовта на живота си.
11. Някой ще ви направи доста приветлив комплимент и няма да спре да флиртува с вас, до момента в който не приемете поканата му за среща.
 Дневен хороскоп за 28 октомври Дневен хороскоп за 28 октомври
Овен Тази събота си пазете здравето. Помнете, че доста от заболяванията са провокирани от нерви. Освен това не се опитвайте непременно...
12. Ще научите, че ваш сътрудник доста си пада по вас. Дали имате нещо към него? Непременно излезте, в случай че усещате привличане.
13. Любовта ви е на такова равнище, че ви чака идната стъпка. Днес можете да научите това, че чакате бебе!
14. Много прекрасен ден ви чака – не един, а цели двама души ще се опитат да сграбчен сърцето ви. Кой от тях ще изберете?
15. Очаква ви доста сантиментална среща на разходка, кафе и още нещо... Разговорите с този човек са доста специфични, не го изпускайте.
16. Ще получите незабравима целувка, която ще промени напълно мнението ви за даден човек и ще ви накара да му дадете късмет да видите дали нещата сред вас ще се получат.
 4-те зодии с НОВИНА до края на 2020 година 4-те зодии с НОВИНА до края на 2020 година
Краят на годината е близо, само че не чак толкоз близо, че на могат да се случат още доста вълнуващи неща за много огромна част от зодиите....
17. Вашето любовно късметче за деня е обвързвано с някогашна обич, която просто ще видите инцидентно и нещо още веднъж ще пламне.
18. Ще получите предложение от обичания човек, с което той ще ви предложения да живеете дружно. Не е ли вълнуващо?!
19. Някой ще ви признае възприятията си по най-милия и приветлив метод. Усетете го със сърцето си и в случай че нещо ви трепва, дайте му късмет.
20. Ще получите безценен подарък от доста специфичен човек. Не се съмнявайте, заслужавате го изцяло!
21. Целувка от чужд ще ви накара да забравите за всичко и всички. Вярвате ли в любовта от пръв взор?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР