В любовта няма човек, който да не е бъркал и

...
В любовта няма човек, който да не е бъркал и
Коментари Харесай

Коя зодия какъв ГРЯХ има в любовта

В любовта няма човек, който да не е бъркал и да не съжалява за постъпките си в даден миг от живота. Това са греховете на всички  в любовта, които им се желае да заличат или в никакъв случай да не им се бяха случвали.
ОВЕН
 Очите издават каква си в леглото Очите издават каква си в леглото
Да, очите са прозорци към душата! Интересното е, че техният цвят може да разкрие и доста за характера ни, в това число за това какви сме...
Овните имат доста грехове, само че най-големите им са в любовта. При тях те стартират още от по-ранна тийнеджърска възраст и не стопират едвам, до момента в който не се задомят. Техният максимален грях е, че са били с доста хора и са гонели някаква численост, не са търсели любовта дълги години наред. Това ги прави лекомислени в очите на другите и не може да изтрие неприятното им име.
ТЕЛЕЦ
Телците не обичат да оставят доста грехове зад тила си, само че животът не пита за това и нещата просто се случват. Най-големият им грях е, че са се отнесли неприятно с човек, който е бил откровено влюбен в тях дълго време. Захвърлили са го с лека ръка – от боязън, от нелепост или кой знае от какво. Гузната им съвест в никакъв случай не млъква и постоянно си спомнят за този интервал от живота си.
БЛИЗНАЦИ
Греховете на Близнаците нямат край, изключително що се отнася до любовта. При тях това, което можем да назовем грях е, че си падат по скъпите движимости, прекарванията, пътуванията и търсят човек, който може да им обезпечи това. Афинитетът им към лъскавите и скъпите неща ги прави по-лековати в очите на другите и притегля неверните хора, които не търсят обич.
 7 неща, които носят неприятен шанс в любовта 7 неща, които носят неприятен шанс в любовта
Трябва да знаете какво да вършиме и какво не, с цел да привлечете шанс в любовния си живот. Има поверия, че в случай че вършиме тези 5 неща, про...
РАК
Раците са доста обрани в дейностите си и рядко оставят нещо неприятно, което да петни името им. Обаче и те си имат слаби места и грехове, за които съжаляват. Най-големият грях в любовта за зодия Рак е това, че са взели нечия непозната половинка и са развалили доста хубава и стойностна връзка. По-лошото е, че тръпката бързо им е предходна и всичко това е било на вятъра.
ЛЪВ
Лъвовете са познати със своите неточности в живота и всеки знае, че постоянно бъркат, изключително когато заговорим за любовта. Това, което в никакъв случай не могат да си простят е, че са изпуснали доста специфичен човек в живота си, тъй като са се били захласнали по хубав, само че доста лекомислен и несъответствуващ човек. Дано да им е за урок и да не вършат повече такива неточности.
ДЕВА
 2-те зодии, които ВСЕКИ желае за сътрудник 2-те зодии, които ВСЕКИ желае за сътрудник
Чудили ли сте се кои са най-желаните зодии в Зодиака? Днес ще ви разкрием кои са зодиите, които са мечтаните сътрудници за всички. Ще ви...
Големият грях на Девите в любовта е, че в никакъв случай не им стига вниманието единствено на един човек. Обичат да флиртуват с доста, харесва им вниманието от всички страни и това все ги кара да изпускат огромната обич в живота си. Имате време да се поправите, гледайте стойностното в хората, не ви е нужно доста внимание, с цел да сте щастливи!
Очаквайте продължение...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР