В любовта никога не е лесно. Нова връзка, ново начало.

...
В любовта никога не е лесно. Нова връзка, ново начало.
Коментари Харесай

Пазете се от тези шест грешки, които жените допускат в началото на връзката

В любовта в никакъв случай не е елементарно. Нова връзка, ново начало. Ранните стадии на взаимоотношенията са възприемани като занимателни, сантиментални, в които сме подготвени да създадем какво ли не в името на любовта, в това число и куп неточности. Като по-емоционални същества, дамите от време на време не помнят да спрат, да помислят добре и по-късно да работят. Или другояче казано, позволяват неточности, които могат да провалят взаимоотношенията им. След разпитите за някогашната, вижте още 6 неточности, които най-често се позволяват при започване на връзката.

Вие сте прекомерно отворени/ транспарантни за него
Привлечената или влюбена жена няма самообладание да се разкрие пред избраника си. Но когато желаете да задържите вниманието върху себе си за по-дълго и връзките да се развият, не предоставяйте прекалено много информация още при започване на вашето другарство. От една страна това е претоварване с информация. Второ, по този метод отнемате от очарованието на мистерията. Дайте му аргументи самичък да желае да разбере повече за личността ви.

Играете го прекомерно недостъпна
Мъжете харесват тръпката от преследването не по-малко от дамите. Въпреки това внимавайте в тази игра. Ако се представяте за прекомерно недостъпна, той бързо ще загуби интерес. Един мъж би желал да бъде с жена, която прави оценка неговите жестове и старания. Действайки като незаинтересувана, ще го отблъснете от себе си.

Пишете му непрекъснато
Твърде изкушаващо е при всяка опция да му пишете в обществените мрежи, да му изпращате благи емотикони, картинки. От сантиментално и закачливо, може да се трансформира в досадно. Има въпроси, които е добре да запазите като тематики и да обсъдите, когато се видите. Тогава въздействието е друго. Разговорът очи в очи не може да бъде сменен от обществените мрежи. Освен това за мъжете е прекомерно отегчаващо да си пишат непрекъснато.

Вие сте прекомерно контролираща
Мъжете се впечатляват от дами, които са добре проведени, само че не и от контролиращи всички и всяка обстановка. Оставете и той да поеме самодейността, да ви води.

Вечно заета/ постоянно разполагаем
Всяка връзка допуска, сътрудниците да се опитат да нагодят графиците си един към различен, доколкото е допустимо. Ако постоянно сте заета и не намирате задоволително време, което да прекарате дружно, той ще си откри друга компания. Ако този мъж ви вълнува в действителност, пробвайте се да се приспособите. Това не значи да жертвате своите занимания, срещи с приятелки, а да има баланс. От друга страна не е добре и в случай че сте постоянно разполагаем. Така губите интереса му, своята еднаквост.

Приемате го за даденост
Любовта не е даденост, сътрудниците в нея също. Има такива, които единствено взимат, а не дават. Затова, когато срещнем съчувствена половинка ни е мъчно да я разграничим от останалите. Приемаме я за даденост и не отговаряме справедливо на нейните жестове на обич. В една връзка вземат участие двама души, нали?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР