В любовта не би трябвало да има доминантен. Въпреки това

...
В любовта не би трябвало да има доминантен. Въпреки това
Коментари Харесай

Думите „Ти ми принадлежиш!“ – убиец на любовта

В любовта не би трябвало да има доминантен. Въпреки това нормално има и връзката въпреки всичко е хармонична, тъй като двамата са се напаснали по този начин, че всеки дава това, което липсва у другия.

Така че даже от време на време един мъж да ви наподобява „ под чехъл “, той може да бъде изцяло благополучен. Дори една жена да изкарва повече пари от мъжа и да разрушава общоприетите правила, това по никакъв начин не й пречи да се усеща добре. Затова е значимо да не съдим преждевременно.

Въпреки всичко има някои неписани закони, които съвсем постоянно обричат любовта на крах. Един от тях е обвързван с думите – тихия палач на връзките.

Водещо място измежду тях заема фразата: „ Ти ми принадлежиш! “ Може би някой ще го откри за сантиментално и за доказателство за всеотдайна обич, само че истината е, че човек, който произнася сходни думи и в действителност ги мисли, е прекомерно евентуално да възприема любовта не като споделеност и взаимно благополучие, а като ограничаване, окови и владеене.

В този случай няма място за благополучие. Когато единият желае да подчини другия, да му отреже крилете, да го скрие от света, надали връзката има бъдеще.

Затова ви съветваме, когато чуете думите „ Ти ми принадлежиш! “, да се замислите съществено какво в действителност носят като смисъл и обръщение и дали си представяте живота зад решетките на един златен кафез.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР