В любовта биваме привлечени от различни типове мъже. Понякога се

...
В любовта биваме привлечени от различни типове мъже. Понякога се
Коментари Харесай

Пазете се от тези 4 типа мъже, за които няма да бъдете приоритет

В любовта биваме привлечени от разнообразни видове мъже. Понякога се влюбваме в някои от тях и тогава изскачат нашите упования към колегата и връзката ни с него. Вярваме, че в случай че ние сме склонни да вършим жертви в любовта, да слагаме от време на време другия като приоритет, в случай че демонстрираме усърдие и изпитание, ще бъдем оценени както заслужаваме и към нас ще се върне същото хубаво нещо, което даваме.
На доктрина звучи прелестно, само че в действителния живот от време на време ще срещаме мъже, за които в никакъв случай няма да бъдем приоритет. Изневеряващият, стиснатият, неприятното момче, са част от тях. Вижте още 4 вида, с които да не си губите времето и страстите.

1. Мъже, на които им липсва цел и/или пристрастеност в живота
На множеството хора ни се постанова всеки ден да вървим на работа. Някои хора имат занимания или паралелно с работата учат, надграждат някои свои умения. Други пък не харесват работата си изключително, нямат пристрастеност към света и опциите, които може да им предложи, нямат визия за бъдещето си. Проблемът с безцелните хора е, че те постоянно не желаят да поемат отговорност за себе си, чакат някой различен да им обезпечи комфорт. Понякога такива персони имат разрушително за себе си държание. Липсата на пристрастеност и цел в живота може да се прояви като мързел, приложимост на опиати, алкохол, прибягване до хазарт. Нежелание за вдишване на отговорност във връзката, към колегата. Такъв вид мъже постоянно дават по-малко в сравнение с партньорката им. Този вид мъже няма да ви създадат приоритет.

2. Мъже, които имат потребност от „ корекция “
Те доста наподобяват на тези от предните редове. Истината е, че такива сътрудници няма да се трансформират в името на любовта. Те одобряват половинката си за даденост, по тази причина не очаквайте да сте приоритет за тях. Подобни любовни взаимоотношения единствено ще ви изтощят, тъй като в тях липсва сътрудник, който да е прочувствено зрял.

3. Егоист и подобен, който няма доста опит във връзките
Мъжете на междинна или по-зряла възраст, които не са били в стойностни връзки или са имали единствено краткотрайни такива, нормално са привикнали да се преценяват единствено със личните си потребности. Те наподобяват доста на егоиста, който обаче може да има зад тила си няколко връзки и взаимно общуване. Когато се движиш по свои пътища, основал си си избран комфорт, за теб е мъчно да полагаш грижи за различен, камо ли да го направиш приоритет. Любовната връзка с такива сътрудници мъчно би се развила във времето като стойностна.

4. Мъж, който споделя, че желае обвързване, само че не го демонстрира с държанието си
Може би сте попадали на сътрудник, който още в първите седмици или месеци на връзката предлага или изисква моногамия, само че който в действителност няма същинско предпочитание да има сериозна връзка. Този вид мъже са малко по-трудни за идентифициране от другите, тъй като имаме вяра, че отправянето на поръчка или предлагането на нещо съществено като взаимоотношения, изключително в случай че търсим такива, е в действителност знак за ангажираност и съществено отношение от страна на този мъж. За жал, това не всеки път е по този начин. Понякога въпросният мъж може да ни смъква звезди, да поставя старания, с цел да ни впечатли, да ни купува скъпи дарове, да ни води на скъпи почивки, да приказва за деца и семейство, които желае да сътвори с нас. Но в даден миг той разкрива същността си, показвайки ни, че ние не можем да сме приоритет за него, нито половинка за съществено обвързване. Романсът ни може да трае няколко седмици или месеци, да сме в илюзия, че всичко е съществено, само че най-после той да съобщи, че не е подготвен за сходна стъпка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР