В любовните отношения жената иска от мъжа да я кара

...
В любовните отношения жената иска от мъжа да я кара
Коментари Харесай

3 метода мъжът да накара жената да се чувства на седмото небе

В любовните връзки дамата желае от мъжа да я кара да се усеща в сигурност, да я пази и пази, да я обгрижва и ухажва. Важно е мъжът до нея да не не помни за комплиментите, без значение от времето, в което сте дружно. Той би трябвало да демонстрира любовта си и това какъв брой я цени. Мъжът пък от своя страна е удовлетворен и горделив, когато половинката му го хвали, благодари и му се възхищава. Може би ви наподобява прекомерно приказно и мъчно реализирането на тази естетика, а и поддържането й през годините. Но дребните жестове в всекидневието са задоволителни, с цел да изградите една здрава връзка посред ви.

Дамите непрекъснато се стремят да подобрят външния си тип, изпитват терзание и комплекси от някои елементи на тялото си, носят грим и се гласят, а обичаният е добре да оцени и означи това усърдие, въпреки че не се е влюбил във вас единствено поради външния тип. Ако въпреки всичко сте мъже, които не са имали дълга връзка досега или пък имат потребност от спомагателни препоръки за това по какъв начин да накарате половинката си да се усеща като богиня, идващите редове са за вас.
Женските черти и обноски, по които всички мъже полудяват
Устните Според изследване, устните са най-привлекателната част от тялото на дамата и по тази причина аленото и розовото червило притеглят вним...
Прочети повече
Покажете ѝ, че няма потребност да прави всичко сама

Покажете на обичаната си, че тя към този момент не е сама и може да ви се довери за всяко начинание. Предлагайте помощта си, поемайте повече отговорности и отмятайте задания от домакинската работа, даже тя да не ви е помолила за това. Не бива да карате жена ви да си мисли, че я смятате единствено за стопанка и прислужница, включвайте се в осъществяването на общите задания.

Подкрепяйте я във всяко начинание

Някои сътрудници не одобряват изцяло работата, заниманията или ползите на дамата до себе си, което ненапълно е знак на пренебрежение. Дори на вас да не ви харесват, в случай че те вършат щастливи половинката ви, покажете поддръжката си. Този проблем по никакъв начин не е нищожен и незачитането на ползите на другия може да докара до сериозен спор и даже разлъка.
Никога дамата не би трябвало да ЧУВА тези 5 НЕЩА
Има  моменти, когато мъжете въпреки неумишлено  казват неща, които могат да трансформират внезапно настроението на обичаната жена. Сти...
Прочети повече
Постоянство и самообладание

Трябва да показвате неизменност и самообладание изключително при започване на една връзка, само че това въобще не значи, че откакто спечелите обичаната, би трябвало да спрете да се стараете за задържането й до вас. Продължете с благите жестове и похвали и никога не я приемайте за даденост. Жената до вас би трябвало непрекъснато да усеща наличието ви, въпреки и не физически, поддръжката и уважението, както и че постоянно може да разчита на вас.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР