В луксозен дом като от списанията живее Стилиян Петров заедно

...
В луксозен дом като от списанията живее Стилиян Петров заедно
Коментари Харесай

Стилиян Петров и жена му живеят в ЛУКС за милиони

В първокласен дом като от списанията живее Стилиян Петров дружно със фамилията си във Англия, видя извънредно „ Галерия “.

Просторният апартамент от над 300 квадрата е обзаведен по финален вик на интериорния дизайн персонално от брачната половинка на Стенли – Паулина .

Малцина знаят, че половинката на футболната легенда в действителност е приключила Интериорен дизайн и от дълго време мечтае да отвори лична компания. Покрай подлото заболяване на Стенли тя загърби своята фантазия и напълно се отдаде на брачна половинка си. Сега, когато този мрачен интервал е към този момент в предишното, Паулина осъществя концепцията си.

 

Paulina Petrov “ ще се споделя студиото на футболната брачна половинка, основано в Обединеното кралство, научи първа „ Галерия “. Сайтът е съвсем подготвен, а Паулина е трансформирала дома си в самобитен шоурум. В рекламната страница на студиото е цялостно със фотоси от модерното жилище на Стилиян и брачната половинка му. Като обожател на скандинавския жанр, Паулина залага на пастелните тонове, а качеството на материите е преди всичко.

Според осведомени единствено за осветителните тела в дома си дизайнерката е хвърлила над 50 000 паунда. Първокласните материали, които употребява за меката мебел, пък са толкоз скъпи, че таргет групата й е насочена главно към съветските олигарси в Кралството.

Всъщност, дали Паулина ще има поръчки и бизнесът й ще процъфти, не е толкоз значимо за фамилията. Проектът е по-скоро занимание за футболната брачна половинка и не разчитат финансово на него. Вложената сума, която в действителност е забележителна, не се губи, защото обзавеждането в последна сметка си остава за фамилията. Паулина споделила пред приятелки, че даже и без интериорното студио, отново е щяла да подреди дома си толкоз първокласно, тъй като може да си го разреши.

Като капитан на „ Астън вила “ Стилиян Петров взимаше заплата от 3,5 милиона паунда годишно, тъй че парите в никакъв случай не са били проблем за фамилията му. „ През положително и зло, през здраве и болест, ти си моят номер 1, моето благосъстояние и обич, моето всичко “ – с тези думи легендата се обърна към брачната половинка си по случай 18-ата годишнина от брака им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР