„В Лудогорец говорят за оптимизъм, приказките им са пълни с

...
„В Лудогорец говорят за оптимизъм, приказките им са пълни с
Коментари Харесай

В Хъртватия: Лудогорец не вярва, че може да отстрани Динамо

„ В Лудогорец приказват за оптимизъм, приказките им са цялостни с огромни упования за мача в Загреб, само че ходовете на управлението, което продаде двама от най-хубавите си играчи преди мача с Динамо – халфа Алекс Сантана и централният нападател Пиерос Сотириу, ни карат да се запитаме до каква степен клубните водачи в действителност имат вяра в това “, пишат от „ Спортске новости “, представени в днешния брой на в. "Мач Телеграф ".

„ Вярно е, че българите имат бърза и динамична игра и че против Динамо преобладаваха през по-голямата част от мача. Това отборно показване им дава религия, че при повтаряне на същото на „ Максимир “, ще реализиран задачата си. Дали обаче това е целта на българите? Щяха ли да продадат двете си звезди за общо 4,5 милиона евро, в случай че имаха вяра в Шампионската лига? Е, влизането в групите носи доста повече. Или от Лудогорец са се уплашили от Динамо още преди първия мач и са се насочили към проект Б, който е Лига Европа? Особено откакто имат обезпечена Лига на конференциите “, пишат от изданието във водещия си коментар на броя.

Тази вечер Лудогорец гостува на Динамо (Загреб) на "Максимир " в реванша от третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Двубоят на негостоприемния стадион в хърватската столица стартира в 21.00 часа и може да се гледа по DIEMA SPORT 3.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР