В Лондон 24-годишният Хайдер Малик намери добра работа за броени

...
В Лондон 24-годишният Хайдер Малик намери добра работа за броени
Коментари Харесай

Този мъж кандидатства за работа на улицата, няма да повярвате какво последва

В Лондон 24-годишният Хайдер Малик откри добра работа за броени часове на улицата с публикация, написана върху табела, заяви My London.

Малик е приключил университета Мидълсекс със компетентност по банково дело и финанси. Той затърсил работа при започване на пандемията и е бил интервюиран в Zoom. Според младежа обаче опитите не са донесли резултат, защото видеоформатът не разрешава на претендента да се разкрие изцяло.

Когато рестриктивните мерки бяха отстранени, лондончанинът купи табло, с цел да напише на него информация за образованието си, мечтаната позиция и да прикачи QR кодове, които могат да бъдат сканирани за бърз достъп до неговата автобиография и профил в LinkedIn. Така се надявал да си откри работа. На 2 ноември Малик взел таблото и застанал на улицата в Canary Wharf, центърът на Източен Лондон.
Няма да повярвате какъв брой храна изяждат китовете
Баленовите китове, които включват сините, гърбатите и китовете на перки, ядат повече храна, в сравнение с някой в миналото е подозирал, сочи само че...

„ Първите пет или 10 минути бях нервозен, тъй като стоях там с празни ръце. Беше ме доста позор. Не знаех какво върша, доста необичайно ми се стори. Имах всичките си автобиографии в чантата си. Стоях там с празни ръце, пробвайки се да виждам хората, вместо да поема самодейността и да приказвам “, сподели Малик.

След известно време лондончанинът се осмелил и почнал да пожелава положително утро на минаващите, а скоро те самите почнали да се доближават до него и да му дават визитни картички и телефонни номера. Един от тях, Емануел, разгласява фотография на Малик с табела в интернет. Той признал на младежа, че е мечтал да направи нещо сходно и преди, само че се уплашил.

Още в 9:30 Малик получил първото известие от евентуален шеф с покана да пристигна на изявление в 10:30. Няколко дни по-късно лондончанинът е поканен на второ изявление, а на 5 ноември му била препоръчана работа. Според зрелостника през цялото това време телефонът му прегрял от позвънявания с разнообразни оферти и всичко това се е случило с помощта на Емануел, който Малик предложения на вечеря, с цел да изкаже персонално благодарността си.

По-рано беше обявено, че скитник от британския град Уейкфийлд, Западен Йоркшир, намерил покрив над главата си с помощта на почтеност и прям надпис върху табелата. В текста той сподели, че не използва опиати и алкохол, а просто си търси работа.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР