В Ливърпул очакват най-лошата възможна развръзка около контузията, която снощи

...
В Ливърпул очакват най-лошата възможна развръзка около контузията, която снощи
Коментари Харесай

Ужасни новини чакат в Ливърпул за Окслейд-Чембърлейн

В Ливърпул чакат най-лошата допустима развръзка към травмата, която нощес сполетя полузащитника Алекс Окслейд-Чембърлейн в първия полуфинален мач против Рома от Шампионската лига, извоюван с 5:2.

В УЕФА шокирани от случаите преди Ливърпул-Рома

Английският национал напусна игра единствено след 18 минути игра, откакто усука неприятно коляното си при едно единоборство с Александър Коларов. Окслейд-Чембърлейн трябваше да бъде изнесен на носилка, а в идващите 48 часа ще се подложи на още проби.

Милнър - по-добър помощник в ШЛ от Шави, Иниеста и Неймар

Според вестник „ Таймс” съществува голяма възможност положението на халфа да е толкоз съществено, че да го лиши от шансове за присъединяване с Англия на Мондиал 2014. Още нощес след срещата самият управител Юрген Клоп не изглеждаше изключително окуражен. На въпрос дали сезонът за Окслейд-Чембърлейн не риключи, той отвърна: „ Да, за жал по този начин наподобяват нещата. Медицинският ни щаб е мощно обезпокоен, без да са направени към момента прегледи с рентген. До края на акцията към този момент не остава чак толкоз доста време. Аз съм положителен човек и се надявам просто болката да е по-силна от сериозността на травмата”, показа германецът.

Дотук през акцията Окслейд-Чембърлейн е изиграл общо 46 мача за „ червените”, в които се е отчел с 5 гола и 7 асистенции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР