В личния любовен живот на Слави Трифонов май отново изгря

...
В личния любовен живот на Слави Трифонов май отново изгря
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Ето я новата на Слави

В персоналния любовен живот на Слави Трифонов май още веднъж изгря слънце – в живота му има нова жена, която да отключва страстите и възприятията на шоумена. Едва ли за някого ще е изненада, че и тя се занимава с логика на психиката, сходно на предходната му възлюбена. Очевидно водачът на Има Такъв Народ има афинитет към психоложки или пък има крещяща потребност от тях точно поради специалността им.

 

Този път е съумял да забърше 29-годишната психоложка Лилия Стефанова, която предложения още преди няколко месеца да води графа в неговото вечерно шоу по 7/8 ТВ. Тя към този момент може да се похвали и със лично предаване, поради което шоуменът прецака някогашната си огромна обич – Магдалена.

Красивата Лилия изцяло го е омаяла и съгласно слуховете, от няколко месеца той има повече от професионални връзки с нея.

 

Не може да не отбележим и това, че по този метод Трифонов плюе на едно от главните си правила - без персонални връзки на работното място, поради нарушаването на което много от чиновниците му отнесоха солидни санкции. А в този момент и самият той го престъпва.

 

Двамата постоянно вечеряли дружно в предпазлив и безценен ресторант в столичния квартал " Изток ", а съгласно осведомени – русокоската постоянно посещавала и жилището му, където оставала да пренощува, написа столичен седмичник.

 

Факт е, че очевидно Трифонов е видял капацитет в лицето на русокоската, тъй като до момента финансираше само стратегии, предавани в делничните вечери, а през останалото време в малкия екран му вървят повторения.

Рубриката на Лилия Стефанова към този момент се радва на свободно екранно време и много особено внимание от страна на шефа. Всеки уикенд русокоската е в компанията на Боби Стар Репортерс.

Автор: pik.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР