В либийските градове Триполи и Мисурата се проведоха протести срещу

...
В либийските градове Триполи и Мисурата се проведоха протести срещу
Коментари Харесай

И в Либия - протести с искане за край на корупцията

В либийските градове Триполи и Мисурата се организираха митинги против влошаващите се условия на живот и корупцията, оповестява ТАСС, базирайки се на телевизионни канал " Ал Арабия ", съобщи БГНЕС.
Участниците в уличните манифестации осъждат дейностите на държавното управление на Националното съглашение, което докара до доста утежняване на социално-икономическата обстановка и обедняване на популацията.
 Европейски Съюз приветства „ значимата и положителна “ договорка за преустановяване на огъня в Либия Европейски Съюз приветства „ значимата и положителна “ договорка за преустановяване на огъня в Либия
Ръководителят на евродипломацията Жозеп Борел приветства съглашението за преустановяване на огъня в Либия като " значимо и положително " и при...
В Триполи на Площада на мъчениците се събраха хора с национални флагове в ръце. " Народът желае свалянето на режима! Да живее Либия! Без корупция! " скандираха протестиращите.
На някои улици бяха запалени остарели автомобилни гуми. Групи младежи се пробваха да се изкачат по стените на държавните здания.
Органите на реда реагираха, като стреляха във въздуха, с цел да спрат безредиците. Ситуацията в града остава напрегната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР