В Левски стигнаха и до съд след обвиненията кой какво

...
В Левски стигнаха и до съд след обвиненията кой какво
Коментари Харесай

Пелето съди шефовете на Левски

В Левски стигнаха и до съд след обвиняванията кой какво е откраднал от школата на стадион " Раковски ". Директорът там Станислав Ангелов - Пелето даде обещание на ексклузивен брифинг да заведе дело против шефовете на Герена.

" За мен особено не е приятна тематиката, както и за доста хора и деца. Поканих ви тук, с цел да изясним няколко неща към декларацията, с която ПФК Левски излезе предходната седмица. Не знам кой тъкмо я е писал и какво се цели с нея, само че ще подхваща правосъдни дейности ", уверен е Ангелов.

" Вече съм провел диалози с юристи и ще заведа дело за клюка, с цел да забележим кой е крадецът. Делото ще е против управлението на Левски, против този, който е разрешил тази декларация да излезе на бял свят. Ако печеля, пък ще даря всичко за децата ", безапелационен е Пелето.

Доскорошният началник на школата на Левски на стадион " Раковски " Станислав Ангелов обясни проблема към разразилия се скандал с таксите на децата.

" Спряхме да ги отчитаме на ПФК Левски заради обстоятелството, че от май месец е спряно покриването на разноските по наема, който изискуем по контракт към Министерство на вътрешните работи, както и за нужните консумативи. Всичко това е в порядъка на 4-5 хиляди лв..

Ако тези неща не се заплащат, децата са пред угрозата да останат без място за тренировки. През юли месец аз самичък започнах дейности да спрем таксите към Левски, с цел да заплатим въпросните наеми и консумативи. Ние не сме откраднали от тези такси, в противен случай!

Използваме ги, с цел да можем да задържим позициите на школата и вероятно да я спасим под някаква форма. Договорът ни с Министерство на вътрешните работи не е за целия комплекс, а единствено за няколко терена и съблекални.

Този скандал не знам за какво се основава и в този момент ще рефлектира отрицателно върху тях. Тези деца са на всеки мач на Левски, обичат клуба и го поддържат. Малки левскари, каквито ги възпитаваме тук ", съобщи още Ангелов.

" Таксата е 40 лв. на дете. В школата на " Раковски " имаме 300 деца, само че 60-70 % от тях заплащат. Винаги има закъснели, постоянно има не запомнили, има и такива, които са в неравностойно състояние и не заплащат такси.

С въпросните събрани пари покрихме наемите. В същото време треньорите бяха извикани на " Герена " и им бе неразрешено да стъпват на " Раковски ". Човек от управлението им е споделил: " Нас тези деца не ни интересуват! " Чест им прави на тях, същински мъже, отхвърлиха се от заплатите си, само че не си оставиха децата.

На " Герена " нямат интерес към развиването на децата, а те са основата на нашето общество. Не е обикновено да си гониш персоналните ползи за сметка на децата ", сподели още Пелето.

" На месец са нужни сред 10 и 12 хиляди лв. за издръжката на школата. Преди четири години, когато пристигнах, имаше 80 деца. Сега са 300 и всяка година резултатите на школата са по-добри от предната. Откакто аз съм тук са вложени 600 хиляди и труд зад над милион лв..

Родители оказват помощ, хора, близки до клуба. Когато виждат, че се трудиш, се отзовават и оказват помощ. Някой обаче очевидно желае да си спести тези пари. За мен тъкмо това е казусът - че някой желае тази школа да я няма. Още в самото начало, когато в Левски бяха Иво Тонев и Гонзо, водих договаряния и диалози с тях да създадем нещо за школата тук, да развиваме паралено гениите и на двете места ", добави още Ангелов
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР