В Левски спират да продават футболистите си на всяка цена,

...
В Левски спират да продават футболистите си на всяка цена,
Коментари Харесай

Левски оценява високо своите футболисти, няма да продава на всяка цена

В Левски стопират да продават футболистите си непременно, без значение в какво положение се намират. Според осведомени " сините " към този момент няма да разпродават тима, както им се постановяваше през предходната зима. Тогава съумяха да продадат преференциално единствено Найджъл Робърта, само че пък Паулиньо си потегли за жълти стотинки в посока ОАЕ.
 Левски си остана без победа отвън София
Левски си остана без победа отвън София

Алиун Фал скапе възможността

Или другояче казано - от Левски не биха се задоволили с цена под един милион евро или лв.. Именно такива суми са залегнали като откупна цена в новите контракти на футболистите, които неотдавна преподписаха с клуба.

Към сегашния миг обаче на " Герена " не са получили никакви предложения за свои футболисти, а има само запитвания за някои от тях. Това важи и за Николай Михайлов, който на няколко пъти съобщи, че към него има сериозен интерес. Той е един от играчите с изтичащи контракти през лятото, които не са преподписали. А включително влизат още куп титуляри. Смята се, че най-близо до автограф са близнаците Радослав и Борислав Цоневи. Те имаха някои сривове в играта си през сезона, само че като цяло демонстрираха, че на тях може да се разчита. С изтичащ контракт е и Здравко Димитров.

Смята се, че цел номер 1 за нов контракт е Георги Миланов. Халфът възроди кариерата си на " Герена " и се трансформира в любим на почитателите.
 Драган Михайлович пожела по-добра 2022 година за всички левскари
Драган Михайлович пожела по-добра 2022 година за всички левскари

Защитникът с обръщение на български
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР