В Левски ще форсират в края на следващата седмица още

...
В Левски ще форсират в края на следващата седмица още
Коментари Харесай

Привикват агентите на трима в Левски

В Левски ще форсират в края на идната седмица още един провесен въпрос. Това са договорите на Мартин Райнов, Хали Тиам и Филипе Нашименто. Тримата към момента са в графата на играчите, чийто контракти изтичат и към този момент могат да водят договаряния с други тимове, това осведоми " Меридиан Мач ".
 Левски - Черно море @@@
В това число е и Милан Миятович, само че от " Герена " бяха безапелационни, че с него ще се водят договаряния през лятото. Целта е да се завиши конкуренцията на вратарския пост, откакто през есента такава нямаше. Николай Михайлов би трябвало да усъвършенства формата си и да завоюва борбата с килограмите.

Ситуацията към Райнов, Тиам и Нашименто обаче зависи и от прехвърлянията. В момента " сините " вършат опити да се подсилят с още един халф, както и със бранител. Ако не съумеят в околните дни, то ще се създадат всичко допустимо, с цел да задържат най-малко двама от триото до началото а лагера в Алания, който започва на 27 януари. Причината е, че Райнов може да бъде употребен и като опция в защита, както се случи на няколко пъти през есента.
 Левски - Витоша (Бистрица) @@@
Тиам пък ще си остане съвсем незаместим в средата на терена, тъй като Спиерингс ще бъде употребен като плеймейкър, в случай че не бъде притеглен подобен. Разговорите с него обаче ще бъдат последни, тъй като " сините " са безапелационни, че не може да им се извиват ръцете.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР