В Левски предстоят важни месеци за бъдещето на клуба. От

...
В Левски предстоят важни месеци за бъдещето на клуба. От
Коментари Харесай

Мъри готов с два варианта за селекцията - с пари и без пари

В Левски предстоят значими месеци за бъдещето на клуба. От компанията " Юнайтед Груп " към този момент публично признаха, че имат апетити да придобият мажоритарния пакет акции на " сините ". Наскоро те организираха финансов и юридически разбор на столичани, резултатите от които бяха показани и сега се преглеждат от управлението на " Юнайтед Груп " и " Спорт Рипъблик ". От своя страна треньорът на Левски Станимир Стоилов показа преди дни, че всичко в клуба е на пауза с планирането на бъдещи дейности поради интереса на мощната интернационална компания.

Но не по този начин стоят нещата при обмислянето на зимната селекция на отбора. На " Герена " са анализирали обширно протичащото се и са съставили два проекта за нейното реализиране. Първият, който е най-желан от " сините ", е мажоритарния пакет акции да бъде добит от " Юнайтед Груп " и новите притежатели да провиснал положителни средства за закупуването на футболисти за зимната селекция. На " Герена " от доста време не се е случвало да извадят сериозна сума за нов състезател. Станимир Стоилов към този момент е набелязал няколко футболисти, които желае да има в отбора си. Помощникът му Цанко Цветанов показа, че ще бъдат взети един или двама, само че броя може да нарасне при съществуването на свежи средства в клуба.

Но " сините " се готвят и за вид " Б ", в случай че не се реализира мечтаният план. Мъри и помощниците му са гледали и изявите на футболисти, които да бъдат привлечени на " Герена ", без да се заплаща трансферна сума. Треньорът на столичани към този момент направи няколко удара с привличането на сходни играчи - Цунами, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Келиан ван дер Каап, Георги Миланов и Илия Стефанов. Единствената неточност на Стоилов досега бе хърватският бранител Анте Блажевич, само че той ще си тръгне от клуба през зимата, написа " Тема спорт ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР