В Левски много работят, затова по-малко говорят. Думите са на

...
В Левски много работят, затова по-малко говорят. Думите са на
Коментари Харесай

Защо в Левски всички мълчат?

В Левски доста работят, по тази причина по-малко приказват. Думите са на изпълнителния шеф на клуба Даниел Боримиров след триумфа с 2:0 над Славия. Далеч по-лаконичен бе пък мажоритарният притежател Наско Сираков, който технично финтира микрофоните на публицистите като в най-силните му години във футбола. Така, принуден да разяснява всички горещи тематики в клуба още веднъж бе старши треньорът Николай Костов. 

На експерта по никакъв начин не му е елементарно да дава изявленията, по тази причина и прекомерно рядко го прави. На " Герена " към този момент не се вършат брифинги преди мачове, а въпросите към наставника след срещите са сведени до санитарния най-малко. Костов не дава и самостоятелни изявленията, защото не там му е силата и в това няма нищо неприятно. Никой обаче не го анулира от тежката задача, тъй като общността се интересува, а спекулациите в разнообразни насоки единствено внасят напрежение в клуба. 

Въпросът е за какво никой в Левски не смее да приказва. Самият Сираков към този момент утвърди собствен метод в това отношение и избира да излиза с писмени изказвания на уеб страницата на клуба. Така неуместните въпроси автоматизирано отпадат, а той взема решение върху коя тематика да подчертава. На Боримиров, който от април насам е със статут на краткотрайно изпълняващ длъжността изпълнителен шеф, въобще не му се постанова да дава изказвания. И по-добре. 

Остава Костов, който на моменти е заставен да моли публицистите част от въпросите да бъдат отправяни към високите етажи. Но по какъв начин, господин Костов, когато там не желаят да приказват? А при започване на най-новата епоха на стадион " Георги Аспарухов " се обещаваше бистрота и цялостна изясненост за почитателите. Такава няма, доста тематики са забулени в сянка, а въпросите висят без отговор. Победителите обаче не ги съдят, до момента в който са такива. Започнат ли да губят обаче, някой ще би трябвало да дава пояснения какво въпреки всичко се случва в клуба.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР