В Левски Лукойл“ планират дълги години да бъдат на върха

...
В Левски Лукойл“ планират дълги години да бъдат на върха
Коментари Харесай

„Левски Лукойл“ се готви за хегемония

В „ Левски Лукойл “ възнамеряват дълги години да бъдат на върха на българския баскетбол. Новият президент на клуба Тодор Стойков не счита, че съществуването на различен клуб с името „ Левски “ лишава от достоверността на сините.

„ В София има единствено един Левски, аз не знам за различен – съобщи варненецът през Дарик. – „ Лукойл “ застава зад „ Левски “ като една огромна компания. Това го има освен в България, а и в цяла Европа, случва се на доста места, не би трябвало да е огромна сензация. На нас ни се желае „ Левски “ да стане хегемон. Трябва играчите и треньорът да го покажат. Целите са ясни – Купата и купата на България. Идеята е още тази година да станем първенци, а следващата година да влезем в групите на Шампионската лига. “

Стойков добави, че отборът ще разчита както на класни чужденци, по този начин и на най-хубавите български играчи.

„ Възможно е да върнем Йордан Минчев в България, в случай че „ Фенербахче “ се съгласи да ни го даде чартърен, както го даде в Македония “, съобщи президентът.

В последните дни бе възобновен и гардът Станимир Маринов, който трябваше да е разполагаем на треньора Константин Папазов за четвъртфинала за Купата на България против „ Черно моире Тича “ късно нощес.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР