В Лече задържаха убиеца на италианския футболен арбитър Даниеле Де

...
В Лече задържаха убиеца на италианския футболен арбитър Даниеле Де
Коментари Харесай

Разплетоха убийството, което почерни италианския футбол

В Лече задържаха килъра на италианския футболен съдия Даниеле Де Сантис (33 г.) и неговата другарка Елеонора Манта (30 г.), които бяха свиреп намушкани до гибел на 21 септември. Той се споделя на Антонио Де Марко, 21-годишен студент, като към този момент е направил цялостни признания.

В продължение на близо година килърът е живеел на картира в дома на двойката, само че през миналия август е бил принуден да се изнесе поради недоразумение с дамата. Това го е ядосало и той е изготвил подробен проект по какъв начин не просто да убие рефера и неговата обичана, а и преди този момент да ги изтезава дълготрайно време.

Де Марко, който учи за здравна сестра в локалния университет, влезнал в дома на двамата и ги заклал с голям брой прободни рани. Съседи обаче чули писъците и се обадили на незабавния телефон.

Убиецът възнамерявал пътя си до квартирата и назад, като избирал да минава по улици, на които няма камери за наблюдаване. Това излиза наяве от изпусната от него спонтанна карта, по която с изключение на всичко имало и негова кръв. Независимо от всичко Де Марко бил сниман от няколко камери, въз основа на които е бил разпознат след седмица работа на проверяващите.

21-годишният мъж е бил задържан в понеделник вечер и е признал виновността си.

Даниеле Де Сантис беше арбитър в Серия “Б” и Серия “Ц”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР