В Лацио все още не са пристигнали официални оферти за

...
В Лацио все още не са пристигнали официални оферти за
Коментари Харесай

Няма оферти за Милинкович-Савич

В Лацио към момента не са пристигнали публични предложения за халфа Сергей Милинкович-Савич, написа “Калчомеркато”. Интерес към сърбина има от Ювентус, Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен, само че никой от тях не се е свързал с шефовете на “Орлите”, с цел да стартира публични договаряния за привличането на играча.

Последните информации са, че Милинкович-Савич към този момент се е схванал с Ювентус за персоналните си условия. Торинци са имали среща с неговия сътрудник Матея Кежман и са се договорили той да подпише контракт за 5 години със заплата в размер на 6 милиона евро на сезон. Въпреки това “бианконерите” към момента не са изпратили оферта към Лацио.

Президентът на римляните Клаудио Лотито е сложил цена от 90 милиона евро на сърбина, която наподобява прекомерно висока за торинци, които желаят първо да завършват прехвърлянето на Матайс де Лихт, преди да извадят толкоз пари за различен състезател.

Манчестър Юнайтед следи халфа още от предишното лято, само че и “Червените дяволи” не са подхванали никакви съответни стъпки за неговото привличане на”Олд Трафорд”. Новият състезателен шеф на ПСЖ Леонардо също има огромно предпочитание да докара Милинкович-Савич на “Парк де Пренс”, само че и французите към момента се ослушавт и не бързат с офертите.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР