В лаптоп на сина на претендента за Белия дом Джо

...
В лаптоп на сина на претендента за Белия дом Джо
Коментари Харесай

Чутовен секс скандал със сина на Байдън и невръстни девойки взриви САЩ!

В преносим компютър на сина на кандидата за Белия дом Джо Байдън – Хънтър Байдън – е имало фотоси на голи малолетни девойки, написа вестник "Ню Йорк дейли бийст ".

Изданието е цитирало изказване на юриста на сегашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп – Рудолф (Руди) Джулиани.

По думите на юриста Хънтър Байдън в преписка по електронната поща с татко си е разказвал, че е бил упрекван в интимни връзки с малолетни девойки, направил им няколко голи фотоси и съхранявал фотографиите в портативния си компютър.

Джулиани е декларирал, че чиновници на Федералното бюро за следствие (ФБР) са проверявали преносимия компютър на Хънтър Байдън в продължение на половин година. "Резултатите от дейностите на сътрудниците на ФБР обаче на този стадий не са били оповестени ", е показал още юристът на Тръмп, представен от жълтата медия.

Кметът на Ню Йорк от 1994 година до 2001 година е допълнил, че е подал сигнал до прокуратура в щата Делауер.

"Хънтър Байдън изрично е отрекъл да е имал полови контакти с лица под 18-годишна възраст. Той е декларирал, че фотосите са се появили на компютъра му в резултат на хакерска офанзива ", добави американският таблоид.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР