В Кюстендил правят почетен гражданин доц. д-р Николай Велинов, съобщиха

...
В Кюстендил правят почетен гражданин доц. д-р Николай Велинов, съобщиха
Коментари Харесай

В Кюстендил правят почетен гражданин доц. д-р Николай Велинов

В Кюстендил вършат почетен жител доцент доктор Николай Велинов, оповестиха от Общинския съвет в града.

Предложението е импортирано от страна на кмета на Общината. То ще бъде гласувано на идното съвещание на локалния парламент. Николай Велинов е роден в Кюстендил на 6 декември 1975 година.

С над 20-годишен опит като неврохирург в София. Защитил е купата " Доктор по медицина “ в Берн, Швейцария. Знаков неврохирург, виновен експерт, прилагащ модерно и съвременно лекуване на мозъчни инсулти, доста компетентен, доста можещ и мощно ерудиран човек.

В претекстовете за почитане с най-голямото общинско отличие се показва, че: " Пациенти от Кюстендил са признателни за професионалното и правилно отношение, за вниманието и отговорността към всеки пациент, за разбираемите и подробни пояснения, за положените и способени топли грижи, благо отношение и човешка поддръжка “.

Посочва се още, че доцент доктор Николай Велинов, посредством своите дейности на отличен експерт и експерт се бори за поддържането на първокласен живот на пациентите и запазване на здравето на нацията.

Достоен представител на актуалните герои, които със познания и умения , напрегнато, старания и жертвоготовност се борят всекидневно за човешкото здраве и живот.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР