В кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза,

...
В кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза,
Коментари Харесай

Обществото все още не е готово за алтернатива на сегашното управление: Борисов

В коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов сподели, че обществото към момента не е готово с опция на настоящето ръководство, по тази причина вотът на съмнение е нямало по какъв начин да мине. Борисов обаче предизвести, че има риск за стабилността на ръководството.

" Истинската драма ще пристигна на ротацията, тъй като декември месец имаме две доста значими дати: 6 и 15 декември за смяната на Конституцията. Това наложително ще ни държи нас дотогава и в случай че с сътрудниците намерим сили да произвеждаме не за пред медиите положителни вести, а по цели браншове да схващат, че това е най-хубавото, в случай че продължи практиката да се търсят кавги, вместо сплотяващи ни тематики, то най-хубавото е тогава да се разпадне тази сглобка и да се отиде на нови договаряния, нови избори ", разяснява той.

Според Борисов при ротацията на министър председатели, формулата на ръководство би трябвало да бъде заменена и ГЕРБ ще упорства да излъчи министри.

Борисов отхвърли да е предложил Калин Стоянов за вътрешен министър.

" От няколко месеца против Калин Стоянов ПП-ДБ започнаха война, тъй като той не се съгласи да назначи и да безчинстват по време на изборите. Той държеше позицията, за която сме се разбрали - той да си назначава експерти. Аз нито един път не съм бил там, нито едно име не съм му дал. Мога да отида на какъвто детектор кажете на лъжата. Точка! ", сподели още водачът на ГЕРБ.

Затова ГЕРБ ще поддържа основаването на анкетни комисии и за полицейското принуждение над протестиращи футболни почитатели, и за възможен напън над министъра на електронното ръководство, сподели още Борисов.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР