В кулоарите на парламента адвокат Бранимир Балачев от ГЕРБ заяви,

...
В кулоарите на парламента адвокат Бранимир Балачев от ГЕРБ заяви,
Коментари Харесай

Бранимир Балачев от ГЕРБ за сглобката: Приехме една камара закони, които не са ни присърце!

В коридорите на Народното събрание юрист Бранимир Балачев от ГЕРБ съобщи, че е срещу свалянето на Паметника на руската войска и означи, че може да се образува досъдебно произвеждане против всички (кметът Терзиев, регионалният шеф и " компания " ), дали позволение за демонтирането на монумента.

" Ако съдът се произнесе, че действието е нелегално, следва съответните длъжностни лица да дават отговор пред закона ", съобщи той.

" Пак споделям - би трябвало да има консенсус по това, това е история. Ние не сме били съгласни в никакъв случай ", акцентира Балачев.

" Не ги режем ние, режат ги други. Не сме били съгласни в никакъв случай, както не сме съгласни за промяната на Националния празник. ППДБ не са наши. Дали сме в сглобка, дали заради събитията се постанова да сме в едно държавно управление, е различен въпрос. Толкова доста неща направихме, които не са драговолно на групата на ГЕРБ - и във връзка с хората с друга полова ориентировка приехме една камара закони, които най-вероятно ще би трябвало да преразглеждаме. За страдание, така наречената съдружна политика от време на време го изисква ", разгласи юристът.

" Винаги имаме потребен ход, само че би трябвало да се съобразим с Европа. Европа е огромният проблем сега. Войната в Украйна постанова Европа да има едно държание, което съгласно мен, персонално мнение, не дава отговор на ползите на Европа, в това число и на България ", отсече Балачев.


Той добави, че се надява да няма идващ монумент, който да " падне под флекса ". Той даде образец и с вчерашното поругаване на паметника на граф Игнатиев във Варна, който бе залят с блажна багра и добави, че се срами от обстоятелството, че е варненец.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР