В кризата с коронавируса компанията за доставки по пощата Amazon

...
В кризата с коронавируса компанията за доставки по пощата Amazon
Коментари Харесай

Amazon създава 1 400 нови работни места на ден

В рецесията с ковид компанията за доставки по пощата Amazon е един от огромните спечелили. Това може да се види освен от рекордните продажби, които групата постоянно афишира, само че и от нейната кадрова политика. От януари до октомври тази година американската компания за онлайн поръчки съгласно " Ню Йорк Таймс ". Това значи приблизително нарастване от към 1 400 чиновници дневно.
Amazon основава нови работни места на първо място в района към централата на компанията в Сиатъл, щата Вашингтон, както и в Индия и Италия, се споделя в отчета.
 COVID-19 в „ Amazon ”: Заразени са 20 000 чиновници COVID-19 в „ Amazon ”: Заразени са 20 000 чиновници
От Amazon оповестиха, че малко повече от 19 800 от нейните чиновници са дали позитивни резултати за ковид от началото на март. Ко...
Повечето от новите чиновници работят в хранилища, само че са наети и доста инженери и програмисти, написа вестникът. В същото време 1,2 милиона души работят за групата по целия свят - това е с 50% повече отпреди година.
Подобен напредък е невиждан за американска компания. Това надминава предходния връх за наемане на служащи от компанията " Уолмарт " преди две десетилетия. " Уолмарт " сътвори 230 000 нови работни места за една година.
в Amazon се дължи основно на изискванията по време на пандемията: заради световните блокировки хората са по-често вкъщи и поръчват доста повече артикули по интернет.
През второто тримесечие приходите на компанията са нарастнали с 40% до 88,9 милиарда $.
 Заплашиха най-богатия в света човек с гилотина (ВИДЕО) Заплашиха най-богатия в света човек с гилотина (ВИДЕО)
Активисти инсталираха гилотина наоколо до дома на изпълнителния шеф на Amazon Джеф Безос във Вашингтон, оповестява The Washington Ex...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР