В кресло на зам.-министър на МВР седна днес Емил Ганчев

...
В кресло на зам.-министър на МВР седна днес Емил Ганчев
Коментари Харесай

Ексшеф на ОД МВР – Пазарджик стана зам.министър

В кресло на зам.-министър на Министерство на вътрешните работи седна през днешния ден Емил Ганчев - един от някогашните шефове на ОД Министерство на вътрешните работи – Пазарджик.

Със заповед на служебния министър председател Стефан Янев на длъжността заместник-министър на вътрешните работи с изключение на Ганчев бяха назначени още Енчо Мирчев и Венцислав Катинов. Те заемат местата на освободените Милко Бернер, Стефан Балабанов и Михаил Златанов.

Любопитен е фактът, че Емил Ганчев и Венцислав Катинов бяха служебни зам.-министри на Министерство на вътрешните работи и в мандата на служебния министър председател Огнян Герджиков през 2017 година

Припомняме, че Емил Ганчев оглави ОД на Министерство на вътрешните работи - Пазарджик през 2006 година, като размени Жоро Стоицев.

Новият остарял зам.-министър е приключил полицейската академия в Симеоново и право в Софийския университет „ Климент Охридски “. Преди да оглави Шесто РПУ в Пловдив през 1999 година, е работил в продължение на осем години като криминалист в отдел „ Убийства “ под тепетата. Многократно е награждаван за високи професионални достижения.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР