В крайна сметка това са въпроси, които трябва да бъдат

...
В крайна сметка това са въпроси, които трябва да бъдат
Коментари Харесай

САЩ: Решението за произвеждане на избори в Украйна трябва да бъде...

" В последна сметка това са въпроси, които би трябвало да бъдат решени от украинците ", акцентира Държавният департамент.

 

Той настоя, че Съединени американски щати биха желали в Украйна да бъдат създадени избори на всички равнища, както се изисква по закон.

 

" Но ние признаваме, че това е мъчно да бъде направено по време на война. Това не е въпрос, който стои единствено пред Украйна. Това е въпрос, който се отнася за всяка страна, в която се води война ", безапелационен бе Милър.

В тази връзка той сложи особено акцентиране върху усложненията за бойците на фронта да гласоподават, както и хората във краткотрайно окупираните територии.

 

" Затова това е сложен въпрос. И в последна сметка това е решение, което украинският народ би трябвало да вземе самичък ", уточни още представителят на Държавния департамент.

 

Припомняме, че последните президентски и парламентарни избори в Украйна бяха създадени през 2019 година

Говорителят на Държавния департамент означи също така, че мотивацията на Путин да превземе Украйна остава същата и всевъзможни изказвания от Кремъл за вероятни мирни договаряния в действителност са надалеч от действителните планове на Русия, както удостоверява и тактиката ѝ на масирани въздушни удари против Украйна.

 

" Мотивите на Владимир Путин не са се трансформирали. Той желае да завладее Украйна и да подчини украинския народ ", счита Милър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР