В края на юни датското кралско семейство се изправи пред

...
В края на юни датското кралско семейство се изправи пред
Коментари Харесай

Трудното решение на датското кралско семейство

В края на юни датското кралско семейство се изправи пред сложна обстановка. Принц Фредерик и принцеса Мери трябваше да отпишат огромните си наследник и щерка от влиятелното учебно заведение Херлуфсхолм, откакто се появиха сигнали за случаи на душевен, физически и полов тормоз там.
 Принц Фредерик, принцеса Мери, принц Кристиян и за какво датското кралско семейство отписа сина си от учебно заведение Херлуфсхолм
Когато тормозът в учебно заведение засегне и кралските деца

Датското кралско семейство пред мъчно решение

54-годишният Фредерик и 50-годишната Мери към този момент знаят къде ще учат децата им.

16-годишният принц Кристиян към този момент е записан в гимназия Ордруп. 15-годишната му сестра Изабела, която трябваше да бъде първокурсник в компрометираното учебно заведение тази есен, ще стартира образователната година в гимназия Йесперсен, оповестяват от Royal Central.

Изборът на тези учебно заведение значи още, че на Кристиян и Изабела няма да им се постанова да се местят да живеят в общежитие. Те ще могат да пътуват до новите си образователни заведения от вкъщи си в Копенхаген всеки ден.

Сигналите за проблемите в Херлуфсхолм се появиха при започване на лятото и бяха разследвани от датската Национална организация по образованието. Те са подадени от двама възпитаници, а след това от учебното заведение са изгонени четирима други възпитаници, взели участие в издевателството.
 Снимка 579154

От Royal Central напомнят, че въпреки принц Кристиян да е бил възпитаник по това време в Херлуфсхолм, той не е бил забъркан в случаите. Принц Фредерик и принцеса Мери имат още две деца - 11-годишните близнаци Винсент и Джозефин.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР