В края на юли миналата година Дженифър Лопес и Бен

...
В края на юли миналата година Дженифър Лопес и Бен
Коментари Харесай

Какво са намислили Джей Ло и Бен Афлек

В края на юли предходната година Дженифър Лопес и Бен Афлек станаха законни брачен партньор и брачна половинка на скромна церемония в Лас Вегас, а след месец подвигнаха блестяща женитба в дома на артиста в Джорджия. Сега, година по-късно, двамата са по-влюбени от всеки път и считат още веднъж да го потвърдят на всички.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек, както не сме ги виждали
Голата фотография на Бен Афлек, която Джей Ло сподели

И за какво певицата си навлече насмешки

Според източници, близки до двойката, Джен и Бен възнамеряват да възобновят обетите си по случай първата си годишнина като семейство и още веднъж да подреден празненство за близки и другари. Този път мястото ще е новото първокласно имение за 60 милиона $, което си закупиха неотдавна.

Точната дата на събитието към момента не е ясна, само че ще бъде в края на юли или началото на август. И сме сигурни, че още веднъж всички ще приказват за него дълго по-късно. А и Бен Афлек желаят да покажат, че не одобряват втория късмет, който дадоха на любовта си, просто като орис, и работят крепко, с цел да поддържат връзката си и пламъка между тях.
 Снимка 624432

Съпрузите даже са споделили със свои близки, представени от Daily Mail, че любовта и хармонията в връзките им е помогнала и кариерите им да тръгнат напред. И това е допустимо, тъй като двамата са си много голяма поддръжка, дружно си дават убеденост и по-добре се оправят със напрежението.
 Имение за над 60 милиона - новата облага на Дженифър Лопес и Бен Афлек
Имение за над 60 милиона - новата облага на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Семейството стартира на чисто

Очевидно Дженифър Лопес и Бен Афлек са по-щастливи от всеки път и най-накрая откриха това, което постоянно са търсили. И какъв по-голям мотив от това за празнуване?
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР