В края на всяка година Saxo Bank публикува 10-те си

...
В края на всяка година Saxo Bank публикува 10-те си
Коментари Харесай

10-те най-скандални прогнози за 2021 година

В края на всяка година Saxo Bank разгласява 10-те си скандални прогнози за идващите 12 месеца.
Saxo Bank е датска капиталова банка, профилирана в онлайн търговията и вложенията. Основана е като брокерска компания през 1992 година, под името Midas Fondsmæglerselskab, от Ларс Сейер Кристенсен, Ким Фурне и Марк Хаусшилд. Името беше променено на Saxo, когато компанията получи банков лиценз през 2001 година
“Станахме очевидци на най-бързият мечи пазар и възобновяване по-късно в историята, както и на нарастване с невиждани темпове на счетоводните салда и фискалните дефицити.
Затова нашата не толкоз скандална прогноза е, че през 2021 година ще е началото на конфликта с действителността на концепцията, че ситуацията “удължавай и се преструвай ” може да продължава до безконечност, макар че пазарите ценообразуват тъкмо тези упования. ”, споделя основният капиталов шеф на датската банка Стеен Якобсен.
Най-скандалните прогнози за 2021 на Saxo Bank 1. “купува ” Кипър
 Ритуали за шанс: Как да изпратим остарялата и посрещнем новата година Ритуали за шанс: Как да изпратим остарялата и посрещнем новата година
За да извършите новата година по-успешна, без да " вземате отрицателния багаж " от отиващата си 2020г., можете да извършите няколко неща. З...
Страхувайки се от регулаторна интервенция, Amazon мести европейската си централа в Кипър и оказва помощ на страната да пренапише данъчното си законодателство в интерес на софтуерния колос.
Това обезпечава съществени финансови приходи за мощно задлъжнялата страна и принуждава Европейски Съюз да хармонизира данъчното законодателство измежду своите страни членки.
2. Германия избавя Франция
Франция към този момент има едно от най-големите съотношения дълг към Брутният вътрешен продукт в Европейски Съюз (140%), само че след COVID-19 поредност от корпоративни банкрути тласкат страната към ръба.
Масивни разпродажби на акциите на банките й принуждават Париж да помоли Германия да накара Европейската централна банка (ЕЦБ) да й даде избавителни средства.
 100 КЪСМЕТЧЕТА за 2021 година 100 КЪСМЕТЧЕТА за 2021 година
2020 несъмнено не беше лесна година в доста връзки, само че човек постоянно би трябвало да мисли позитивно и да има вяра, че най-хубавото занапред...
3. Блокчейн технологията убива подправените вести
В изискванията на засилваща се дезинформация, открити новинарски компании и платформи за обществени медии, местят новините в достоверна блокчейн мрежа.
4. Новата китайска цифрова валута води до тектонични промени в финансовите потоци
Дигиталният юан отваря достъпа до китайските финансови пазари и усъвършенства успеваемостта, което води до новоустановена непоклатимост. Юанът конкурира от ден на ден щатския $ като аварийна валута.
5. Технологичните нововъведения обезпечават обилие от зелена сила, само че това убива бранша на вятърната сила
 Как да притеглим шанса и благосъстоянието през 2021 година Как да притеглим шанса и благосъстоянието през 2021 година
Всеки се надява новата година да му донесе здраве, благополучие и, несъмнено, финансово благоденствие. Но знаете ли, че и вие самите може да...
Усъвършенстван AI логаритъм позволява загадката на силата от термоядрен синтез за търговски цели, като преустройва реактора SPARC на Масачузетския софтуерен институт и поставя началото на квантов скок напред в енергийните технологии.
В резултат на това всеки дом става енергийно самостоятелен, само че пък секторът на вятърната сила умира.
6. Универсалният базов приход води до отлив на поданици от огромните градове
След като софтуерният прогрес води до растеж в броя на съкращенията и усилване на неравенството, обществата осъзнават, че би трябвало да преминат към модела на универсалния базов приход.
Автоматизацията прави множеството офис площи в градовете ненужни, което срутва цените на парцелите и кара хората да изоставен градовете.
 Колко дни ще почиваме през 2021 година Колко дни ще почиваме през 2021 година
Декември обичайно е месец за равносметки. Официалните почивни дни за празниците са пет, а по-късно - за Нова година ще почиваме още...
7. Гражданският софтуерен фонд ще изплаща дивиденти на масите
Тъй като технологиите понижават работните места в няколко бранша, се основава фонд, който ще заплаща дивиденти в опит част от облагите от нарастването на продуктивността да бъдат споделени.
8. Успешна ваксина против Covid-19 убива зомби фирмите
Икономическите провали, които нанесе пандемията, принуди доста компании да натрупат големи количества дълг, с цел да оцелеят.
В изискванията на взрив на стопанската система след имунизацията, тежестта на тласъците, изсипани на пазарите, води до прегряване на стопанската система, от което пък следва скок на инфлацията. Нарастващите лихвени проценти пък водят до вълна от банкрути.
 Шокиращите прогнози за 2021 година Шокиращите прогнози за 2021 година
Банковия колос Saxo Bank чака колапс на някои компании през 2021 година заради " прегряване ” на стопанските системи, както и запустяване на...
9. Цените на среброто нарастват двойно поради търсенето в бранша на слънчевата сила
Нарастващата инфлация през 2021 година поражда огромно търсене на скъпоценни метали. Докато Съединени американски щати, Китай и Европейски Съюз преследват зелени покупко-продажби, нараства търсенето на сребро, употребявано в индустрията, което пък води до дефицит при предлагането.
10. Технологии от последващо потомство изстрелват напред така наречените гранични пазари
Напредъкът при доставянето на интернет посредством спътник ще усили доста интернет покритието на граничните и разрастващите се пазари. Това ще докара до гражданска война в образованието и продуктивността на бизнеса, както и във финтек бранша.
източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР