В края на всяка година съвсем нормално идва време не

...
В края на всяка година съвсем нормално идва време не
Коментари Харесай

Каква цел трябва да си поставиш през 2022-ра според зодията

В края на всяка година напълно обикновено идва време освен за забава, дарове и срещи с обичани хора, само че и време за здрави равносметки и сформиране на описи с неща, които желаеме да изпълним през новата година.

Може би желаете най-накрая да започнете да ходите на фитнес постоянно? Или пък да се запишете на курс, да промените работата си, да предприемете по-смела крачка в любовта? Времето сред края на остарялата година и началото на новата е изпълнено точно с такива мисли и съществени новогодишни обещания.
 Да прекалиш с греяното вино без виновност – запознай се с GLÜ! Edna предлага Да прекалиш с греяното вино без виновност – запознай се с GLÜ!
Те постоянно избледняват доста бързо с отлитането на януари, само че в случай че се вслушате в това, което са ви предначертали звездите за новата година, може и да съумеете да извършите най-важната си цел за 2022-ра.

Всички си имаме цели и избрани стремежи, които следваме, само че дали сте се питали какво са отредили звездите за вас и каква в действителност е вашата съществена цел за новата година съгласно зодията?

Ще я видите в галерията ни, а ние ви пожелаваме освен да я запишете към новогодишните си обещания, само че и да я извършите!



 годишен 2022 iStock/Edna.bg
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР