В края на всяка година гледаме с надежда към новата

...
В края на всяка година гледаме с надежда към новата
Коментари Харесай

Какви са предсказанията на маите за 2022 година?

В края на всяка година гледаме с вяра към новата и на прага ѝ си пожелаваме да е по-здрава, по-мирна и по-благословена. С интерес, любознание, религия или съмнение, на смешка или напълно съществено отваряме хороскопите и се опитваме да разберем какво ни чака през всеки месец от новата година, какво е приготвила ориста за нас и по какъв начин да се предпазим от идните рискове. Прелистваме трудове на пророци и гадатели с вяра да открием, че ни чака по-добро на следващия ден. Маите в края на 2021 година лишават вярата ни за прелестна нова 2022 година с предсказанията си, които приказват за петте двойки и божието наказване, което носят. В календара на тази антична цивилизация са открити дати, посочени от маите като изключително значими за цялото човечество.

Едната дата, считана за посочена от маите като значима за хората на земята и съдържаща тези злокобни пет двойки, беше 21.12.2021, когато обаче не се случи предстоящият от мнозина завършек на света. Другата дата следва през новата година – 20.02.2022. И защото е доста покрай нас, дано забележим какво споделят маите за 5-те двойки и какво можем да чакаме, в случай че предсказанията на античната цивилизация се осъществен.

Предсказанието на маите сочи петте двойки като полагане на началото на новата епоха, започваща с наказване от боговете и „ отваряне на небето “. Те в действителност предсказват проливен дъжд, толкоз мощен, че припомня древен потоп. Говорят за „ срутване на небесата върху земята “ и рухване на четирима богове върху нея. Поройните дъждове, причиняващи наводнения, погубени животи и унищожени парцели надалеч не са необичайност през последните години. Промените в климата, доста от които са резултат от човешката активност, нанасят жестоки вреди. Плащаме прекомерно висока цена за своите дейности или безучастие.

Съвременната интерпретация на античния календар е, че след тази дата стартира временен интервал към прекосяването на новия стадий, отбелязващ ерата на шестото слънце. Този временен интервал започва и завършва с дати, в които има четири двойки като 21.12.2021 година. Началото на новия стадий е сложено от огледална дата с пет двойки като 20.02.2022 година. За порои и наводнения, за бедствия през първата половина на XXI век е говорила и пророчицата Ванга. Според думите ѝ бедствия, породени от мощни и поройни дъждове, ще трансформират планетата и доста земи ще останат под вода. Ще се осъществен ли страшните предсказания и по какъв начин ще се оправят хората с тях, или те се отнасят за други дати и ще посрещнем и изпратим спокойна нова 2022 година, следва скоро да разберем, написа actualno.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР