В края на тази седмица (на 2 и 3 септември)

...
В края на тази седмица (на 2 и 3 септември)
Коментари Харесай

С откриването на новият Love Change Music Festival ще изгрее и надписът LOVE 4

В края на тази седмица (на 2 и 3 септември) в Ловеч ще се състои вълнуващо лятно музикално събитие отпред с английската трип-хоп сензация Morcheeba! Българската аудитория ще се срещне с любимците си в автентичен състав на 2 септември на сцената на Love Change Music Festival. Фесттивалът ще се организира в парка на някогашната казарма. Преди тях ще се срещнем с радостната музика на италианците от The Sweet Life Society, свирили към този момент на фестивала Гластънбъри. Те идват у нас в състав от 8 музиканти, с открояваща се брас секция - саксофони и тромпет. В същата вечер ще се забавляваме и с две родни банди водени от две чаровни дами - Вики и група " Мастило " и Рут Колева с " Ruth Koleva Live Band ". С отварянето на фестивалните порти, в 15.00ч ще започва и LOVE Change bazaar, предлагащ забавни ръчно направени неща. За дребните посетители на събитието, уредниците са се подготвили със занимателни ретро игри и разнообразни детски работилници.

На 3 септември хедлайнерите в Ловеч ще носят определно балканско въодушевление. Публиката ще е в ръцете на македонския DJ - DJAIKOVSKI с новата му вокалистка - Rachel West, и към този момент станалите любимци на родната аудитория - група S.A.R.S. от Сърбия. Преди тях ще се насладим на цялостен куп добре подбрани и познати БГ групи - Kottarashky & The Rain Dogs, Шкода, Plastic Bo и No Project Band. Концертната стратегия в този ден ще започва още в 16.30 ч.

Вратите за гостите на Love Change Music Festival ще се отварят тъкмо в 15.00 ч и в двата дни, а по-долу можете да видите цялостната му стратегия.

Свежото събитие в края на лятото ще поддържа една забавна акция озаглавена " LOVE CHange Life! ", чието лице е познатият в цялостен Ловеч дядо Георги. " Свикнали сме да го срещаме постоянно ухилен и постоянно със своя чадър, без значение дали е слънчево или вали. Той не подминава никой, без да го подари с добрa думa и не инцидентно го наричме един от живите знаци на града ", споделя Цветомир Матев от организационния екип нa събитието. В рамките на двата дни (2 и 3 септември) ще се оферират особено направени продукти с неговия непокътнат знак - чадъра. Приходите от продажбата им ще отидат за подкрепяне на възрастни хора в затруднено състояние, какъвто в действителност е и дядо Георги.

Друга самодейност, която ще откри място под шапката на събитието, е специфичният надпис LOVE 4, направен от Destructive Creation, който ще бъде подложен в казармата с откриването на фестивала.

Билети за Love CHange Music Festival се продават с цялостна мощ в системата на Eventim.bg и партньорските каси в цялата страна. В това число са: Билетен център НДК, Билетна каса на " Арена Армеец ", магазини " Техномаркет ", бензиностанци OMV, Orange, Български пощи и други

Цената на билетите е както следва:

Билет за Ден 1-ви - 02.09.2017, събота: 30 лева /в деня на събитието: 35 лева

Билет за Ден 2-ри - 03.09.2017, неделя: 25 лева /в деня на събитието: 30 лева

Групов билет за двата фестивални дни: 40 лева /в деня на събитието: 45 лева

Love CHange Music Festival на 2 и 3 септември ще посрещне в Ловеч едни от най-обичаните и занимателни музикални банди, а с чудесната си локация в центъра на града и цялостна уикенд стратегия, събитието дава обещание чудесено преживяване за цялото семейство.

Присъединете се и следете събитието във Фейсбук - ТУК.

Билети можете да намерите - ТУК.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР