В края на тази година стигаме до момент, когато можем

...
В края на тази година стигаме до момент, когато можем
Коментари Харесай

Христо Иванов: Няма да съм министър, да дадем път на нещо ново

В края на тази година стигаме до миг, когато можем да си позволим да приказваме за вяра. България, с изключение на голям брой компликации, има големи учредения за вяра. Надявам се всички ние дружно да съумеем да осъществим това високо предизвикателство - по какъв начин ще го създадем, зависи от договарянията. Аз декларирам, че няма да бъда министър, да дадем път на нещо ново. България е новото име на вярата. Това съобщи водачът на " Демократична България " от парламентарната естрада на първото съвещание на 47-ото Народно заседание.

" Отвъд рецесиите новите модели разрешават на България да редуцира оня път, който ни разделя от най-развитите общества, би трябвало да създадем този скок в нашето развиване ", разяснява Иванов.

" Ние ще се придържаме към вярата, че всяка власт би трябвало да се придържа към рестриктивните мерки - вярата в парламентарната република, вярата във фискалния разсъдък, която ще бъде значима във времена на инфлация ", сподели още водачът на Демократична България.

Той открои, че парламентарно показаната партия има вяра в институциите, в паметта и в идеологията, която потегля от отрицанието на тоталитарния режим: " няма да забравим това, против което се борим, тъй като то елементарно надига глава и се връща назад ".

" Знаем какъв брой е значимо да се направи правосъдна промяна. Обсъжда се от всички. Може би значи, че всички сме подготвени не просто да махнем един човек, а да създадем тези промени, които подсигуряват, че България има правосъдна система, на която всеки жител да може да се опре. Имам вяра, че това ще се случи ", уточни Христо Иванов.

По думите му измежду целите на Демократична България е и въвеждането на електронно ръководство: " това ще бъде понижаване на голямото задължение в администрацията за всеки жител ".

" Ще имаме принос за опазването на българското естествено благосъстояние като основа в стопанската система. Да създадем всеки закон, норма, институция да мисли, че 2 милиона живеят отвън България, ние би трябвало да създадем това допустимо ", акцентира Иванов и продължи:

" Ще пазиме геополитическата ни политика, НАТО, Европейски Съюз, ще подкрепим амбициозна стратегия за ограничението на пандемията, първото, което би трябвало да създадем, е да върнем децата в учебно заведение. Трябва да намерим метод за решаването на проблемите ни с РСМ, като пазиме и българския интерес, само че да бъдем дружно като едно европейско семейство в Европейски Съюз, а не да се разделяме още повече ".

" Трябва да променим това по какъв начин мислим за България и да създадем ново самочувствие за това по какъв начин мислим за културата ", добави Христо Иванов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР