В края на смайващия спектакъл те доведоха публиката до транс,

...
В края на смайващия спектакъл те доведоха публиката до транс,
Коментари Харесай

Виртуалното шоу АBBA Voyage – трябва да го видите, за да повярвате, че е възможно

В края на смайващия театър те доведоха публиката до транс, излизайки на сцената. „ АBBA в никакъв случай не ни е напускал в сърцето ми “, сподели пред BBC Агнета Фалтског. „ Не беше толкоз мъчно решение да се съберем, тъй като музиката е част от нас. Мечтаех за това от години “, добави Ани-Фрид Лингстад.

На премиерния виртуален концерт, който се приготвя от 2016 година, участваха шведският крал Карл XVI Густав и брачната половинка му Силвия, както и голям брой музикални звезди. Новаторската технология на спектакъла пресъздава АBBA в разцвета им от 70-те години на предишния век, когато излизаха шлагерите им SOS, Voulez-Vous и Lay All Your Love On me.

За основаването на спектакъла 160 камери снимаха в продължение на пет седмици всяко придвижване и лицеизраз на четиримата реализатори, облечени в специфични костюми. Стотици аниматори и художници на образни резултати използваха снимания материал, с цел да основат аватари на групата от златните ѝ години. Наричани „ Аббатари ”, изображенията не са 3D...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР