В края на следващата седмица, на 22 октомври сдружение Зелен

...
В края на следващата седмица, на 22 октомври сдружение Зелен
Коментари Харесай

Силно застрояване до детска градина в Дианабад – има ли изгода Петьо Блъсков?

В края на идната седмица, на 22 октомври съдружие " Зелен Дианабад " провежда митинг – поради остарелия проблем с 49-та детска градина " Радост ".
Точно до градината има инвеститорски интерес – за създаване на постройка. имаше още при започване на 2019 година, а към края на 2019 година хората от " Зелен Дианабад " по какъв начин и съдът поддържа решение на основния проектант на София Здравко Здравков е разрешил превръщане на Подробния организационен проект (ПУП) и е разрешил пробив на дребна уличка. Според " Зелен Дианабад ", по този начин се разрешава по-плътно застрояване. Подкрепата на съда се показва в това, че не разрешава на сдружението за апелира, тъй като нямало юридически интерес съгласно закона.
 АЕЖ: Глоба за Блъсков, а не медал АЕЖ: Глоба за Блъсков, а не медал
Министерството на културата би трябвало да санкции Петьо Блъсков, а не да го предлага за медал, считат от Асоциацията на европейските журналис...
Сега, за митинга, непосредствено е: " Прокуратурата да ревизира договорката сред Столична община и господин Блъсков. Там е подарен имот, а в частта му, която е заплатена цената е занижена. С последвало деяние на основния проектант, при което е формирана улица тупик, цената на имота се завишава в допълнение в интерес на притежателя ".
Припомняме, че още през 2014 година имаше читателски сигнали до има незабавна потребност от ремонт. А Петьо Блсъков (https://www.actualno.com/society/boil-banov-predlaga-petio-blyskov-za-orden-news_1504533.html ), в този момент основен редактор на в. " Труд ", беше препоръчан за премия орден-огърлие " Св. св. Кирил и Методий " – коментар за това предложение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР