В края на седмицата предстои да се изиграе финалът на

...
В края на седмицата предстои да се изиграе финалът на
Коментари Харесай

С поглед към Куинс: Григор Димитров ще обедини сили с местен любимец

В края на седмицата следва да се изиграе финалът на Ролан Гарос, който ще постави и своебразен завършек на клей сезона. За тенисистите обаче няма никакво време за отмора поради обстоятелството, че още в понеделник започват конкуренциите на трева в Щутгарт и Хертогенбош. Само седем дни по-късно, на 13 юни, настъпва време и за шампионата в Куинс от сериите,,ATP 500 ", който за поредна година ще събере огромна част от елита на международния мъжки тенис.

По-рано този месец най-хубавият ни тенисист Григор Димитров, съобщи присъединяване на надпреварата в Лондон, откъдето е и единствената му купа на трева в кариерата досега, пристигнала през към този момент не толкоз близката 2014-а година. В хода на днешния ден бе пуснат и предварителният лист за конкуренцията на двойки, в който фигурираше и името на родния представител. От него излиза наяве, че Гришо е образувал тандем с локалния любим Даниел Еванс, като двамата са си партнирали към този момент в предишното, но при единствената си взаимна поява на корта позволиха проваляне в откриващия си дуел на Мастърса в Рим преди две години. Българско-британското дуо несъмнено има с какво да ни изненада и неслучайно приковава погледите на шампионата в Куинс, тъй като става въпрос за тенисисти с богат механически боеприпас и отлични рефлекси наоколо до мрежата.

На конкуренцията в британската столица от сериите,,ATP 500 " още измежду деклариралите присъединяване тандеми усещане вършат някогашните първенци Джейми Мъри/Бруно Соареш, първенците в международната класация Джо Солсбъри/Раджийв Рам и олимпийските златни медалисти Мате Павич/Никола Мектич.

Ето и цялостния лист със деклариралите присъединяване състезатели на двойки в Куинс:

ATP500 Queen’s Club doubles entry list
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР